Büszkén fedte fel pucér kebleit Sharon Stone

A színésznő 50 felett is elképesztően dögösen néz ki, még akkor is, ha fényképeit szemmel láthatóan agyonretusálták.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miközben Hollywood előszeretettel lép át negyvenes és ötvenes színésznőin, addig Sharon Stone 51 évesen is elvállalta, hogy megmutatja mellét a Paris Match magazin legújabb számának borítóján.


Már a lap szerkesztői is meglepő döntést hoztak, amikor felkérték Stone-t a fotózásra - hiszen nem igazán jellemző, hogy ötven feletti sztárhölgyek vetkőznek le a címlapon. A színésznő is sokakat meglepett, amikor elfogadta a felkérést.

Ugyanis az sem mondható tipikusnak az öregedéstől betegesen rettegő álomgyárban, hogy az ilyen korú sztárhölgyek szemrebbenés nélkül a sarokba hajítják ruháikat, hogy felfedjék testi bájaikat.

Ám Stone-nak semmi oka a szégyenre, hiszen ötven felett is elképesztően dögösen fest.

Hibátlan alakja és formás melle pedig még annak ellenére is lenyűgöző, hogy nyilvánvalóan agyonretusálták a fényképeket.

Woody Allentől kapta első szerepét

Stone karrierje is jól példázza Hollywood működését: a fiatal bombázónak Woody Allen adta első szerepét 1980-as Csillagporos emlékek című filmjében, ezt követően számos sorozatban és tévéfilmben bukkant fel.

Az áttörést pedig az 1990-es Total Recall – Az emlékmás című scifi hozta meg számára, amiben Arnold Schwarzenegger feleségét alakította.

Majd egyik pillanatról a másikra lett belőle ünnepelt világsztár, köszönhetően az Elemi ösztön és a Casino sikerének.

A sztárvilág szexszimbólumai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Utóbbiért kapta élete eddigi egyetlen Oscar-jelölését - az aranyszobor végül Susan Sarandoné lett a Ments meg, Uram! női főszerepéért. Stone karrierje a kilencvenes évek második felében váratlan mélyrepülésbe kezdett, ami azóta is tart.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nem véletlenül nem láthattuk a színésznőt – néhány olyan kivételt leszámítva, mint a Hervadó virágok - az elmúlt évek során értékelhető filmben.

Ezt is szeretjük