Gigantikus fenekét áztatta a drabális Serena Williams

Bikinis képek

Serena Williams nem zavartatta magát elképesztő méretei miatt, és zavartalanul fürdőzött a tengerparton.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Serena Williams elképesztően gömbölyded idomokkal megáldott testét látva nehéz elképzelni, hogy a híres teniszjátékos miképpen képes ezekkel a méretes zsírpárnákkal olyan fürgén mozogni a pályán, hogy alaposan megizzassza ellenfeleit.


Pedig Williams kíméletlen játékos, aki erős ütéseiben nem ismer kegyelmet, ám a legújabb fotóit látva most már igazán jobban tenné, hogyha egy kicsit ügyesebben és hatékonyabban vigyázna az alakjára.

Természetesen nem állítjuk, hogy a színesbőrű hölgy teltkarcsú idomaiért kizárólag a felesleges kilók tehetők felelőssé, hiszen Williams férfiakat megszégyenítő izomzattal is rendelkezik!

A népszerű sportoló döbbenetes fenekét és combjait látva egyedül legújabb pasijáért, Commonért aggódhatunk csak, a rappernek ugyanis biztosan nehéz dolga lehet vele az ágyban, de őt biztosan nem zavarják szerelmének gigantikus méretei.

Magasról tesz rá, hogy mit gondolnak róla

Serena Williams bátor hozzáállása mégis kifejezetten örömteli, hiszen a nagydarab sztárhölgy egy pillanatig sem zavartatta magát, és büszkén lubickolt a hűsítő tengervízben. Ez azért is meglepő, mivel Hollywoodban egyre több híresség küszködik titokban étkezési és önértékelési zavarral, mindeközben durván kiközösítik és lenézik az elhízott sztárokat.

A legszexisebb teltkarcsú sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám a jelek szerint a bravúros teniszező magasról tesz a rossz nyelvekre, és szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében. A már-már mitologikus méretű fenékkel megáldott Kim Kardashian hozzáállása hasonlít ehhez, aki saját büszkeségeként tekint gigantikus popsijára, írjanak róla bármit a lapok.

Ez pedig ritkaságszámba megy a beteges álomgyárban, szóval igazán példát vehetnének róluk a zörgő csontú celebek, akik egyszerűen képtelenek arra, hogy elfogadják saját testüket természetes valójában.

Ezt is szeretjük