Brutális botrányba keveredett a vad Sean Penn

A világhírű színészt ebéd közben zavarta meg egy lesifotós, akit a sztár ezt követően durván összerugdosott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sean Penn hírhedt heves vérmérsékletéről, ami miatt nem egy alkalommal bajba került már. Azt hihettük, hogy a rettegett lesifotósverő hírében álló sztár ötvenedik éve felé közeledve már lehiggadt, ám ez a legfrissebb hírek szerint nagy tévedés volt.

 

Az amerikai színész ugyanis október 2-án brutálisan rátámadt egy paparazzóra, aki azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

Jordan Dawes a Los Angeles-i Brentwood Country Mart épülete közelében került összetűzésbe Penn-nel, aki éppen arrafelé ebédelt.

A helyszínen készült megdöbbentő fényképen jól látható, hogy a kétszeres Oscar-díjas színész egyáltalán nem fogta vissza magát.

Ezt támasztja alá a szemtanúk beszámolója is, akik szerint a sztár többször is megrúgta és megütötte Dawest.

Sean Penn szóvivője nem kommentálta az incidenst, ám érdemes felidézni a színész karrierjének egyik legnagyobb, a mostanihoz hasonló botrányát.

Ugyanis a Milk és a Titokzatos folyó sztárját egy paparazzo bántalmazása miatt 1987-ben hatvan nap börtönbüntetésre ítélték, amelyből végül csak 33 napot ült le.

Hivatalosan meg nem erősített információk szerint Penn, miután felfedezte a hotelszobájában bujkáló idegent, szó nélkül kilógatta a lábánál fogva a kilencedik emeleti erkélyről.

Sean Penn élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Elképzelhető, hogy a mostani eset miatt megint meggyűlik a baja a hatóságokkal a népszerű színésznek, aki idén nyáron azt nyilatkozta, hogy meghatározatlan időre visszavonul a filmezéstől, mivel rendbe akarja hozni megromlott házasságát Robin Wrighttal.Ennek ellenére augusztusban felesége beadta a válópert, hangsúlyozva, hogy nem áll szándékában kibékülni férjével.
Ezt is szeretjük