Norbi betegen készül Guiness-rekordot dönteni

Schobert Norbi szívbetegsége ellenére úgy döntött, hogy május 23-án 10 ezer ember részvételével Guiness-rekordot dönt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rubint Réka és Schobert Norbert május 23-án egyszerre két világrekordra készül a Puskás Stadionban, ahová 10 ezer embert várnak! Az Életfa Hősök Tornája keretén belül először a legnagyobb 90 perces zsírégető aerobik óra világcsúcsát készülnek megdönteni, ezt követően pedig a legnagyobb update kakaós csiga nassolás rekordját is meg kívánják szerezni.

Az esemény részletes programját ide kattintva tekintheted meg!


A regisztráció reggel kilenc órakor kezdődik, a Guiness-rekord kísérlet pedig délben indul. Az ingyenes eseményen számos program vár a résztvevőkre, többek között koncertek, kóstolók és aerobik sztárprezenterek órái.

Szívrendellenessége nem tántorította el

A fitneszgururól tavaly nyáron kiderült, hogy veleszületett szívrendellenességgel küzd.

Az orvosok az élete megmentéséért szívgyógyszert írtak fel neki, és a kemény testmozgástól is eltiltották.

Norbi azonban nem szedi a gyógyszert, ráadásul a beteg szívével és több ezer követőjével, sporttársaival Aerobik Családi Guinness-rekord megdöntésre készül az Életfa Hősök Tornáján.

- Lehet, hogy a szívem gyenge, de a lelkem erős, hogy segíthessek. Teljes, 20 éves szakmai tapasztalatommal vigyázok magamra és tornázóimra. Nem eszem cukros, lisztes ételeket, hétköznap a testedzések idejét is lecsökkentettem, a napi másfél óra edzés helyett félórát tornázom a tökéletes zsírégető tartományban, 130-as pulzuson – mesélte Norbi.

Élete álma válhat valóra

- A világ legnagyobb aerobik órája az életem álma, hiszen sokat tehetek az emberekért. Azért élek, hogy segítsek a túlsúlyos emberek életminőségén, feladatom, a mozgás szeretete és az egészségesebb táplálkozás elfogadtatása. Mindig az volt a célom, hogy a Puskás Stadionban egy óriási, nyílt, díjtalan órán döntsünk a magyarokkal világrekordot.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezt bárki könnyen végigbulizza, ha nekem és duci sorstársaimnak is megy. Nem a terhelés a cél. Két csúcsot is szeretnénk megdönteni május 23- án, ahol reggel 9-től lehet regisztrálni az egykori Népstadionban – osztotta meg terveit Norbi.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Norbi célja, hogy tízezer ember egyszerre vegyen részt a kilencvenperces, kímélő, zsírégető aerobikórán, valamint egy helyen süssék és osszák szét a legtöbb fogyasztó, update kakaós csigát. Norbi kedvenc diszkósa, Hamvai Pg élőben zenél, a hang, a kivetítő pedig csúcstechnika lesz, ígérte a fitneszguru.

Ezt is szeretjük