Ez aztán gyors volt! Fél év után váratlanul szakított az irigyelt álompár

Scarlett Johansson és Sean Penn a People értesülései szerint külön utakon folytatják.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Scarlett Johansson és Sean Penn fél év párkapcsolat után szakított, tájékoztatta egy bennfentes a közelmúltban a People magazint.

A spekulációk azt követően kezdődtek meg, hogy a 26 éves amerikai színésznő nem kísérte el a cannes-i filmfesztiválra Sean Pennt, aki az Arany Pálmával kitüntetett The Tree of Life című filmjét promotálta.

Nem tudni a pontos okokat

Persze ez még betudható lett volna annak, hogy Scarlett Johansson jelenleg A bosszúállók című filmjet forgatja, amiben a Vasember 2 után másodjára is Natasha Romanoff - vagyis Black Widow - bőrébe bújik.

Szakításuk pontos okai egyelőre nem ismertek, szóvivőik pedig még nem kommentálták a hírt, ami nem is olyan meglepő, hiszen Scarlett Johansson sajtósa odáig merészkedett, hogy letagadta a sztárpár románcát.

- Scarlett és Sean nem alkotnak egy párt, évek óta barátok. Semmi több, semmi kevesebb - nyilatkozta szóvivője februárban.

Idén januárban melegedtek össze

Az 50 éves amerikai színészt először idén januárban hozták hírbe a szőke bombázóval, aztán látták őket közösen kocogni, sőt, még a mexikói Cabo San Lucasba is együtt utaztak.

A 2011-es Oscar-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Márciusban egy Los Angeles-i étteremben flörtöltek nyilvánosan, május elején pedig a Fehér Házban megtartott ünnepi vacsora után kézen fogva fotózták le őket, amint hajnalban együtt indultak hazafelé.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds házassága két év után tavaly decemberben ért véget, Sean Penn 2009-ben költözött külön feleségétől, Robin Wrighttól, válásukat pedig tavaly véglegesítette a bíróság.

Ezt is szeretjük