Kiábrándító! Látványos pocakot eresztett a világ legszexibb színésznője

Scarlett Johanssont nemrégiben gyanús pocakkal kapták lencsevégre a lesifotósok.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Scarlett Johanssont többek közt dús idomai és csodás homokóra alakja miatt kedvelik rajongói - 2010-ben a GQ olvasói a világ legszexisebb nőjének választották -, mostani formája azonban rosszmájú találgatásokra adott okot.

A 26 éves szőke szépséget Malibuban fotózták le a minap, amint szorgalmasan rótta a köröket a sztárok szokásos inkognitójában, baseballsapkában és túlméretezett napszemüvegben.

Terhes, vagy csak bevacsorázott?

Maga az edzés persze nem szokatlan Hollywoodban, különösen nem az olyan bombázó hölgyek körében, mint Johansson, akit nők milliói irigyelnek alakjáért.

Ezúttal sem napi rutinjával keltett tehát feltűnést, hanem gyanúsan domborodó pocakjával és feltűnően vastag csípőjével.

Amint a képek napvilágot láttak, meg is indultak a találgatások: a naivak csak sima úszógumira, a rosszmájúak viszont már terhességre gyanakodtak.

Sőt, a látványos kis pocak fél nap alatt akkora vihart kavart, hogy a színésznő menedzsmentje kénytelen volt hivatalos sajtóközleményben tudatni: Scarlett Johansson - a látszat ellenére - nem vár kisbabát.

Idősebb férfira cserélte fiatal férjét

A pocak mellett persze a színésznő edzőpartnerét sem hagyták szó nélkül. Már csak azért se, mert Scarlett és az 50 éves Sean Penn titkos románcáról hetek óta pusmognak Hollywoodban. Tény, hogy a színésznő alig jelentette be válását férjétől, Ryan Reynoldstól, máris új férfi oldalán andalog, vagyis inkább kocog.

A 2011-es Golden Globe legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A pletyka szerint a szőke szépség és Penn előbb csak randiztak és együtt vakációztak, később már össze is költöztek. Kapcsolatukat akkor tették hivatalossá, amikor párként jelentek meg március 26-án Ojaiban, Reese Witherspoon esküvőjén.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Johanssonnak egyébként bőven van ideje edzésre és romantikus randikra, hiszen még nem kezdődött el soron következő filmje, a The Avengers forgatása.

Ezt is szeretjük