Állig felpolcolta méretes melleit Scarlett Johansson

A színésznő szívesen bújik szoros ruhákba, így dekoltázsa egyszerre nyújt pajzán és fájdalmas látványt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Scarlett Johansson szokatlanul szoros ruhájából majdnem kibuggyantak óriási mellei, a rajongók legnagyobb örömére.


A 23 éves sztár még 2004-ben, a Match Point Los Angeles-i premierjén jelent meg a csábító fehér kosztümben, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Érthető, hogy Woody Allen is teljesen bezsongott a kebelcsodától, aki ekkortájt válhatott a háromszoros Oscar-díjas rendező múzsájává, ez pedig több közös mozit is eredményezett.

Szendéből vad domina

A Match Point után egy évvel jött a laza Füles. Ezt tavaly a Vicky Cristina Barcelona című romantikus dráma követte, amiben a szőke bombázó minden szendeségét és szemérmességét levetkőzte.

Az öreg mester legújabb mozijában ugyanis forró csókokat vált filmbeli partnerével, a tüzes spanyol szépséggel, Penélope Cruzzal!

A fiatal színésznő tavaly szeptemberben ment feleségül szerelméhez, Ryan Reynoldshoz, annak ellenére, hogy gyakran hangoztatta, nem hisz a monogámiában.

Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Megpróbálkozott az énekléssel is, ám első lemeze - ami tavaly május végén került a boltokba - vegyes fogadtatásban részesült. Az Anywhere I Lay My Head című albumon Johansson egyik kedvenc előadója, a karcos hangú Tom Waits dalait énekli.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A negatív kritikák azonban nem vették el kedvét a zenéléstől, hiszen várhatóan még idén megjelenik második, Break Up című CD-je, amit Pete Yorn gitáros-énekessel közösen készített.
Ezt is szeretjük