Hozta a formáját! Salma Hayek Disneylandben villantotta dekoltázsát

Salma Hayek az egyik legsikeresebb latin-amerikai színésznő, aki egy gyerek után is lenyűgözően szexi.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek második felének egyik legerotikusabb jelenetét kétségkívül Salma Hayeknek köszönhetjük, aki 1996-ban az Alkonyattól pirkadatig című horrorparódiában lejtett vérforraló táncot egy albínó óriáskígyóval a nyakában.

Azóta eltelt közel másfél évtized, ám a mexikói színésznő cseppet sem veszített szexis kisugárzásából és vonzerejéből. Pedig időközben sztármami lett belőle: 2007. szeptember 21-én adott életet első gyermekének, Valentina Palomának.

Dekoltázsa lenyűgöző

A 43 éves bombázót a napokban örökítették meg Disneylandben, ahová kislányával látogatott el. Miközben Salma Hayek bőszen fotózott fehér színű Apple iPhone-jával, mély kivágású felsőjének köszönhetően bárki szemügyre vehette impozáns dekoltázsát.

A képek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha a világ legdögösebb sztáranyukáit kellene összegyűjteni, a mexikói bombázó megérdemelten kerülhetne dobogós helyre, ennyi idősen ugyanis kevesen néznek ki ilyen nőiesen és dögösen.

Történelmet írt

Ami pedig Salma Hayek karrierjét illeti, nem lehet oka panaszra, hiszen több szempontból is sikerült történelmet írnia.

Sztárok a Szűz jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egyrészt a némafilmszínésznő Dolores del Río óta ő a legtekintélyesebb mexikói sztár Hollywoodban, másrészt rajta kívül csak két latin-amerikai színésznő mondhatja el magáról, hogy jelölték az Oscar-díjra.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Salma Hayek 2002-ben ugyanis olyan meggyőzően játszotta el Frida Kahlo festőművészt, hogy az Akadémia jelölte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjra, ám az aranyszobrot végül Nicole Kidman vehette át Az órákért.

Ezt is szeretjük