Tökös pasivá fogyott a nagyhasú Russell Crowe

Az új-zélandi színész mindenkit lenyűgözött új külsejével, amikor a minap megjelent filmjének brit bemutatóján.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemrég Russell Crowe úgy nézett ki, mint a potrohos Tuck barát, mára viszont tökéletes Robin Hooddá karcsúsodott az egykori Gladiátor. 

Erről bárki meggyőződhet, aki megnézi legfrissebb fotóit.

Kattogtak a fényképezőgépek

A dolgok állása című thrillerének brit bemutatóján ugyanis a megkurtított hajú színész igazán dögösen festett szürke öltönyében, és a másik főszerepet alakító Helen Mirren színésznővel csinos kis párt alkottak a vörös szőnyegen.

Nincs lehetetlen számára

Úgy látszik, a 45 éves Crowe ismét teljes erőbedobással dolgozik.Tavaly novemberben mutatták be nálunk a Hazugságok hálóját, május 28-tól pedig látható lesz A dolgok állása, mely utóbbiban loncsos hajú, testes riportert játszik. 

És bizony nem digitális trükknek köszönhetően dudorodott a pocakja, hanem a valóságban is csinos hájpárnákat növesztett magára a sztár, amit állítólag sajtburger- és muffin-diétával sikerült elérnie.

Sármos sztárapukák a gyerkőcökkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mivel a forgatás után nem sokkal máris belevágott a Robin Hood projektbe – kedvenc rendezőjével, Ridley Scottal ez már a hatodik közös filmjük -, sokan kritizálták, miként fest majd öregedő, pocakos igazságosztóként az eredetileg Marian szerepére gondolt, nádszálvékony Sienna Miller mellett.

De Crowe ragaszkodott a szerephez, így Miller kisasszonyt az érettebb Cate Blanchettre cserélték. Időközben pedig a színész bebizonyította, nemcsak hízni, fogyni is bravúrosan tud – a női rajongók legnagyobb örömére, akik ismét gladiátoros, vérforraló formájában láthatják majd viszont kedvencüket  a vásznon.

Ezt is szeretjük