Kiderült! Orosz rulettbe halt bele Mark Ruffalo öccse

A rendőrség tisztázta Mark Ruffalo a napokban elhunyt öccse fejlövésének körülményeit.

Nemrég adtunk hírt arról, hogy a hollywoodi sztár, Mark Ruffalo öccsét, a fodrászként dolgozó Scott Ruffalót életveszélyes fejsérülésekkel vitték kórházba. A rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást ismeretlen tettes ellen, és hamarosan le is tartóztattak egy hölgyet az esettel kapcsolatban.

Mark gyakran összejárt testvérével

A 26 éves Sasha Mishaal Adham állítólag szemtanúja volt a szörnyű tettnek, ezért egyesek azt feltételezték, esetleg ő húzta meg a ravaszt. A nő ügyvédje azonban olyan bizonyítékokkal állt elő az öt óra hosszáig tartó előzetes meghallgatáson, melyek alátámasztották védence ártatlanságát.

Végzetes szórakozás

Állítása szerint véletlen baleset történt, mely azért következett be, mert Ruffalo úgynevezett orosz rulettet játszott a fegyverrel. A bizarr játék lényege, hogy egyetlen tölténnyel a tárban kell a pisztolyt a fejhez tartani, majd elsütni. Az ember pedig vagy túléli, vagy nem.

Azt is elmondta, Adham, aki egyébként az áldozat egyik barátja volt, csupán azért ment a Ruffalo lakásába, mert nála hagyta a kulcsait, majd miután látta az életveszélyesen megsérült férfit, sietve elhagyta a helyszínt.

Bár egy sor hibás döntést hozott a pánikba esett nő, végül nem emeltek vádat ellene. Ám nem csak ő szerepelt a gyanúsítottak listáján: Brian B. Scofieldet ugyancsak kihallgatták a lövöldözést követően, de az új bizonyítékok ismeretében őt is elengedték.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A 39 éves Scott Ruffalo szervezete végül december 8-án, egy héttel a fegyver eldördülése után adta fel a küzdelmet. A család egy magánceremónia keretén belül kíván búcsúzni tőle, de egy nyilatkozatban mindenkinek megköszönték, hogy sokan imádkoztak Scott életéért.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mark Ruffalo, a híres bátyó többek között olyan filmekben szerepel, mint az Egy makulátlan elme örök ragyogása, Hirtelen 30, Collateral, illetve a nemrég befejezett Blindness.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük