Bizarr módon bulizott a tésztaképűvé operált Mickey Rourke

Az egyre lejjebb csúszó színész már nyomokban sem emlékeztet korábbi sármos önmagára.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mickey Rourke egykor szédületes filmes karriernek nézett elébe – neki táncikált erotikusan Kim Basinger a 9 és fél hét című moziban, a Rablóhalban Matt Dillon bátyjaként brillírozhatott, míg az Angyalszívben Robert de Niro lehetett a partnere.


Ám hiába a sikerek, az öklözőből lett színész egyszercsak úgy döntött, visszatér eredeti szakmájához.

Ám a ringben már nem tudott olyan teljesítményt nyújtani, mint fiatalabb korában, így szégyenszemre örökre le kellett tennie a bőrkesztyűt.

Ilyen a boksz!

Ráadásul a bokszkarrierrel együtt jártak a különféle arcsérülések, melyeket sajnos plasztikai műtétek sorával nem hogy helyreállítani nem lehetett.

De egyenesen romlott tőlük a helyzet, ezért a sztár arca mostanság inkább egy szörnyetegéhez hasonlatos, semmint egy 51 éves férfiéhoz.

És ha ez a tésztaképű pasas még kétes küllemű emberekkel és furcsa tevékenységekkel múlatja az időt, ráadásul enyhén illuminált állapotban, akkor az eredmény több mint bizarr.

Márpedig nemrég éppen ez történt, amikor is Rourke-ot egy bárban kapták rajta mindenféle fura figurával ölelkezve, akik közül az egyik egy félre-félrecsúszó bőrtangában tekergette magát egy asztalon.

Megkötözős játékok, bilincsek, parókák és karaoke további részét képezték a különös bulinak, ahol úgy tűnik, a sztár igencsak jól érezte magát.

Ezt is szeretjük