Brutális! Íme az első kép az ájultra vert Rihannáról

Csak erős idegzetűeknek!

A 20 éves sztárt párja a puszta öklével addig ütötte, amíg eszméletét nem vesztette, sérülései sokkolóak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány napja mi is beszámoltunk róla, hogy Rihannát brutálisan megverte barátja, Chris Brown. A megdöbbentő bűneset kapcsán egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot, de az mindenképpen gyanús volt, hogy Rihanna váratlanul lemondta a Grammy-gálán való szereplését, amire február 8-án került sor.

Számos plasztikai műtét vár rá

Az azóta eltelt időszakban különféle beszámolók érkeztek Rihanna sérüléseiről, amiket az egyik szemtanú a borzalmas jelzővel illetett, képet azonban eddig nem láthattunk, amely alátámasztotta volna a pletykákat és beszámolókat.

Az egyik népszerű sztárblog, a TMZ azonban most megszerezte a Rihannáról készült egyik sokkoló rendőrségi fotót.

Egy SMS miatt fajultak el a dolgok

Amit eddig is lehetett tudni, hogy Brown és Rihanna együtt utaztak, amikor a 19 éves rapper srác állítólag egy SMS-t kapott egy nőtől.

Ez indította el azt a veszekedést, ami végül brutális erőszakosságba torkollott. Rihanna kihajította Brown Lamborghinijének kocsikulcsát az ablakon, aki - miután nem találta meg azokat -, elveszítette önuralmát, és durván ütlegelni kezdte barátnőjét.

Rihanna elveszítette az eszméletét, a rémisztő fotón azonban jól látszik, hogy a barbadosi énekesnőt tényleg a puszta öklével ütötte Brown, hiszen az énekesnő egész arca feldagadt, sebes és véres.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Az eset mélyen felzaklatta Hollywoodot, arról nem is beszélve, hogy a 20 éves énekesnőre az elkövetkező hónapokban számos korrekciós plasztikai műtét vár, hogy visszanyerje egykori szépségét.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A rendőrség közben nyomozni kezdett annak kapcsán is, hogy vajon ki juttatta el a TMZ-nek a Rihannáról készült hivatalos rendőrségi fényképet.
Ezt is szeretjük