Meglepően csúnyát villantott Reese Witherspoon

A bájos sztáranyukát nemrég tankolás közben fotózták le, és a képek bizony jócskán adnak okot találgatásra.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Reese Witherspoon, mindenki bájos doktor Szöszije a minap meglehetősen különös dolgot villantott meg a mindig körülötte ólálkodó lesifotósoknak – egy elég csúnya véraláfutást a szeme alatt.

Alaposan pórul járt

Bár a benzinkútnál tankoló sztármamit a kilencéves Ava és az ötéves Deacon Ryan Philippel való házasságából született.

Nem különösebben zavarta a dolog, a fotók láttán rögtön találgatások indultak meg, vajon ki vagy mi okozhatta a monoklit.

Mi történhetett?

Talán legurult a lépcsőn, vagy a konyhaszekrény sarkába ütötte be a fejét? Esetleg kedvesének, Jake Gyllenhaalnak borult el az agya egy pillanatra, és a feszültséget barátnőjén vezette le?

Nem, nem, az igazság sokkal prózaibb. Witherspoon ugyanis igyekszik formába lendülni, hogy bírja a forgatásokkal járó kiképzést.

Nem szeret tunyulni

Ezért nemrégiben softballozni kezdett, ami tulajdonképpen a baseball nőiesített változata, ám a szabályokban és főleg keménységben nem nagyon különbözik a pasik által kedvelt sporttól.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

És bizony, az a piciny labda képes legalább akkora pofont adni egy embernek, mint egy bivalyerős férfi – amint azt a 33 éves színésznő is megtapasztalhatta, ráadásul állítólag nem is először.

Mindenesetre lesz dolguk a sminkeseknek legújabb mozija forgatásán, melyről csak annyit lehet tudni, hogy egyebek közt Jack Nicholson és Owen Wilson oldalán szerepel benne, címe egyelőre nem publikus.

Ezt is szeretjük