Gyanús fotók! Magyar pasival jár Reese Witherspoon?

Reese Witherspoon még csak néhány hónapja szakított Jake Gyllenhaallal, de úgy tűnik, nem vesztegeti az időt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bármennyire is bájos és összeillő párnak tűnt Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal, csak három évig bírták együtt - ráadásul a hírek szerint nem a jóképű színész szakított a szőkeséggel, hanem az dobta ki négy évvel ifjabb lovagját még tavaly novemberben.

Ám láthatólag nem nagyon viselte meg a szakítás, ugyanis nemrégiben egy másik pasi oldalán kapták lencsevégre a 33 éves sztármamit - ráadásul immáron másodszor! A férfiú nem más, mint a neve alapján magyar származásúnak tűnő Jim Toth, akiről egyelőre annyit tudni, hogy a Creative Artists Agency alkalmazásában áll.

Jól érezték magukat

Witherspoon és Toth a Santa Monica-i Locanda Portofino étteremben vacsoráztak, és a személyzet elmondása szerint igencsak vibrált körülöttük  a levegő. A férfi még lovagiasságról is tanúbizonyságot tett, hiszen az egész számlát ő állta. Ezután jó hangulatban hagyták el együtt a vendéglátóhelyet, és a kocsijukhoz indultak.

Annak ellenére, hogy a lesifotósok szemtelenül még az autójuk ablakán is befényképeztek, Witherspoon láthatóan nem mérgelődött, éppen ellenkezőleg. Úgy kacarászott, mint egy tinédzser, akit valami turpisságon kaptak. De a férfiú sem zavartatta magát, jókedvűen csak beindította a kocsit, és elhajtottak.

Új szerelem?

Természetesen most fél Hollywood azt találgatja, vajon több van-e köztük barátságnál. Toth egyik ismerőse azt nyilatkozta a People-nek, Reese valóban randizott Jimmel, de egyébként „ez nem jelent semmit”.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egyébként érdekes egybeesés, hogy Ryan Philippe, Reese Witherspoon egykori férje szintén nemrég szakított a barátnőjével, akivel a válásuk után jött össze.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egyesek szerint még az sem kizárt, hogy az egykori szerelmesek újra egymásra találnak majd. Végtére is két közös gyerkőcük örökre összeköti őket.
Ezt is szeretjük