Nem lesz esküvő! Szakított vőlegényével a bájos sorozatsztár

Rachel Bilson és a Star Wars sztárja, Hayden Christensen külön utakon folytatják tovább.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hayden Christensen, a Star Wars jóképű sztárja, valamint Rachel Bilson, A narancsvidék kislányos szépsége már biztos nem lesznek Hollywood új álompárja: augusztusban ugyanis végérvényesen felbontották eljegyzésüket.

A szakítást közel egy hónapos mosolyszünet előzte meg. Ezalatt Hayden legújabb, Takers című akcióthrillerét népszerűsítette széles mosollyal az arcán. Párja viszont Los Angelesben lófrált egyedül, többnyire lógó orral.

Bennfentesek szerint a fiatalok eredetileg csak szüneteltetni akarták kapcsolatukat, de a távollét végül teljesen kioltotta szerelemük tüzét.

Nemrég még az esküvőt tervezgették

A pár 2007-ben ismerkedett meg a Hipervándor forgatásán, a szerelmes szépfiú egy évre rá már el is jegyezte a bájos sorozatsztárt.

Interjúikban kölcsönösen ömlengtek egymásról, bár Rachel egyszer tréfásan azt is megjegyezte, hogy egy két lábon járó lexikonnal él együtt, akinek néha a szavát is alig érti.

Könnyen lehet, hogy a Bilson család elkényeztetett lánykája egyszerűen nem találta meg a közös hangot a tudálékos Christensennel, de tény, hogy nem is adtak maguknak időt az összecsiszolódásra.

Együtt, mégis külön

A jegyesek ugyanis feltűnően sok időt töltöttek egymástól távol, tavasz óta hol New Yorkban, hol Los Angelesben bukkantak fel, de mindig magányosan.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A hozzájuk közel állókat tehát nem érte meglepetésként az eljegyzés felbontása, sőt, magának Bilsonnak se volt újdonság a dolog. A 28 éves barna szépség ugyanis már másodszorra adta vissza a gyűrűt, ezt megelőzően a szívtipró Adam Brodyt utasította vissza.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hayden mindenesetre nem tűnik megtört szívűnek, két héttel szakításuk után már a Jimmy Kimmel Show-ban vendégeskedett, és boldogan mesélt torontói farmjáról, birkáiról és alpakáiról.

A volt vőlegény új filmje, a Takers egyébként decemberben kerül az európai mozikba, Bilsont pedig legközelebb a Waiting for Forever című romantikus moziban láthatjuk.

Ezt is szeretjük