Mégsem válnak! Így mentette meg 20 éves házasságát a Barátok közt sztárja

R. Kárpáti Péter és felesége másodjára is kibékült.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, amikor 2011 márciusában R. Kárpáti Péter a Fókusz kamerája előtt elmondta, hogy 18 év házasság után úgy döntöttek feleségével, Kenéz Mariannal, hogy elválnak.

- A mi kapcsolatunkban két szenvedélyes, temperamentumos ember került össze, és éppen ez az, ami nem tette annyira élhetővé a közös életet - nyilatkozta tavasszal a Barátok közt sztárja.

Egyszer már kibékültek

Először 2008-ban romlott meg a 48 éves színész közel két évtizedes házassága, akkor külön is költöztek párjával, ám 2009 szeptemberében már kéz a kézben jelentek meg a Barátok közt tízéves születésnapi buliján.

Habár Berényi András megformálója hónapokkal ezelőtt azt hangoztatta, hogy nincs esély kapcsolatuk megmentésére, a legfrissebb hírek szerint mégiscsak volt számukra visszaút.

R. Kárpáti Péter a Blikknek mesélte el, hogy a kölcsönös megértésnek és szeretetnek köszönhetően sikerült megmentenie házasságát, annak ellenére, hogy sokan arra gyanakodtak, megcsalta feleségét.

"Ha szeretjük a másikat, akkor meg is értjük"

- Természetes, hogy a szerelem átalakul szeretetté, de talán ez sokkal fontosabb is. Ugyanakkor a szerelem sem szűnik meg, hiszen, ha szeretjük a másikat, akkor meg is értjük - árult el.

A Barátok közt színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A népszerű sorozatsztár hozzátette, hogy a rosszindulatú pletykák ellenére sosem csalta meg kedvesét kapuzárási pánik miatt, hiszen nagyon ragaszkodó típusnak tartja magát, aki minden nehézség ellenére kitart a családja mellett.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

R. Kárpáti Péter azt sem titkolta el, hogy gyermekeit, Andrást és Rebekát is megviselte ez az időszak, amely miatt mindketten lelkiismeret-furdalást éreztek, de most már újra teljes közöttük a harmónia.

Ezt is szeretjük