Másfél mázsásra hizlalta magát Quentin Tarantino

Meglepő képek

A kultrendező felesleges kilói egyre csak szaporodnak, ő pedig továbbra is zavartalanul falja az ételeket!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy kis lazaság, egy kis nassolás és máris gyűlni kezdenek a felesleges kilók, ez alól pedig a sztárok sem kivételek. Legutóbb a Quentin Tarantinóról készült fotókat nézegettük mi is elképedve, hiszen rá sem lehet ismerni a kultrendezőre, annyira elhízott az elmúlt hónapok alatt!


Bár a jelek szerint ez nem igazán zavarja, hiszen olyan boldogan mosolyog a kamerába, kezében a méretes palackkal, mintha nem is lenne mintegy másfél mázsás!

Ez a kijelentés persze némi fenntartással kezelendő, hiszen a filmes guru nem olyan régen azt nyilatkozta, hogy legújabb filmjének, a Becstelen brigantyk 2009-es Cannes-i díszbemutatójára le fog fogyni.

Bedrogozva forgatta a Kill Billt

Ha ígéretét komolyan gondolta, akkor mielőbb el kellene kezdenie sportolnia és megreformálnia a táplálkozását.

Ez dorbézolásait ismerve biztosan nem lesz könnyű, hiszen például fény derült arra, hogy a Kill Bill forgatása közben rendszeresen fogyasztott marihuánát és ecstasy-t!

Színészek és szerepek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Tarantino a kilencvenes évek elején üstökösként robbant be a köztudatba a Kutyaszorítóban című szokatlanul erőszakos gengszterfilmmel. Ezt további olyan remekművek követték, mint a Ponyvaregény, a Jackie Brown, a Kill Bill és a Halálbiztos, habár utóbbi filmje sokaknak csalódást okozott.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A közönség imádatán túl a szakmai sikerekben sem szűkölködik, hiszen a Ponyvaregényért 1995-ben a legjobb eredeti forgatókönyv kategória Oscar- és BAFTA-díját vehette át, a filmet pedig Arany Pálmával jutalmazták a Cannes-i Filmfesztiválon.

Ezt is szeretjük