12 évvel idősebb férfit szeret! Először fedte fel magánéleti titkait a TV2 sztárja

Peller Mariann az Aktívnak mesélt egy éve tartó párkapcsolatáról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Mariann nem szívesen beszél a magánéletéről, az Aktív kedvéért néhány napja mégis kivételt tett, és beavatta a nézőket egy éve tartó kapcsolata titkaiba.

A 28 éves műsorvezetőnő elárulta, hogy későbbi párjával nagyjából egy évvel ezelőtt beszéltek először telefonon munkaügyben, a férfi hangja pedig nagyon ismerős volt, és Mariannak rá kellett szólnia magára, hogy ne flörtöljön a telefonban egy idegennel.

"Ezt a nőt kell elvenni feleségül"

- Utólag elmesélte, hogy úgy tette le a telefont, hogy nekem ilyen gyerek kell, és hogyha ilyen gyerek kell, akkor ezt a nőt kell elvenni feleségül, nincs mese, ami azért elég furcsa gondolat egy férfitól így elsőre - mesélte.

Az első találkozásuk egy szakmai megbeszélés volt, elmondása szerint leendő kedvese minden gesztusa és mozdulata ismerős volt, annak ellenére, hogy korábban még sosem találkoztak.

- Mondtam is utána édesanyámnak, hogy azt éreztem, olyan, mintha egy cinkostársra leltem volna, de ezután én elutaztam egy hétre a barátnőimmel nyaralni - idézte fel emlékeit.

Minden este írt neki

Peller Mariann hozzátette, hogy ezen idő alatt a férfi minden este írt neki egy e-mailt, amit előre be is jelentetett, hogy amikor a tévés hazajön, el tudja őket olvasni egy csokor virág helyett.

A Nagy Duett legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Én ilyen gyönyörű szerelmesleveleket még életemben nem kaptam, sose kaptam szerelmeslevelet valójában, de megérte várni, mert egyszerűen csodálatos volt minden sora - nyilatkozta.

Lehetőség szerint igyekeznek az összes szabadidejüket együtt tölteni, ez többnyire az estéket jelenti, ilyenkor kiülnek egy órára az erkélyükre, ahol megbeszélik, hogy mi történt velük aznap.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ami szerelme személyazonosságát illeti, azt egyelőre nem akarta felfedni, de annyit azért elárult, hogy 12 év korkülönbség van köztük, ez azonban nem jelent számukra akadályt, mert nagyon illenek egymáshoz.

Természetesen szóba került köztük már az esküvő is, amiről annyit mondott, hogy maga a házasságkötés feltehetően egy kisebb ceremónia lesz, ahol tényleg csak azok lesznek jelen, akik közel állnak hozzájuk.

Ezt is szeretjük