Pedig most jegyezték el! Peller Mariann olyat tett, amire senki nem számított

Peller Mariann különleges szerepet vállalt a TV2 képernyőjén.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Mariann meglepő döntésre szánta el magát: apácaruhát öltött. Ám a szokatlan viseletet csak egy rövid időre vette fel, méghozzá egy forgatás kedvéért.

A műsorvezető ugyanis a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában kapott epizódszerepet rádiós kolléganőjének, Hudák Anitának köszönhetően.

Fogadásból csinálták

A frissen eljegyzett sztár az Aktív kamerái előtt elmondta, hogy a sorozatba való bekerülésük egy tavaly nyári fogadás eredménye.

- A kolléganőm, Hudák Anita fogadott a Jóban Rosszban producerével. Arra pontosan már nem emlékszem, miben, de Anita nyert - mesélte.

A nyereménye pedig az volt, hogy a Rádió 1 Kukori című reggeli műsorának két női műsorvezetője apácaként kaphatott epizódszerepet a sorozatban.

Mindketten örültek a lehetőségnek, és annak is, hogy együtt kerülhettek be a szériába, hiszen az új szituációban biztonságot ad számukra, ha a másikra támaszkodhatnak.

- Én vagyok a fecsegő nővér, akiben van egy kis huncutság is. Ő a megfontoltabb, de ki fog derülni, hogy ez miért van így - árulta el.

Fojtogatta a ruha

Peller Mariann elmondta, hogy először Szabó Zsófival, majd Száraz Dénessel forgattak együtt, és nagyon izgult.

- Az első felvétel előtt komoly gyomorgörcsöm volt, de miután láttuk, hogy nincs semmi gond, és megy a munka, már el tudtuk kezdeni élvezni a dolgot - mesélte.

Majd hozzátette, a smink és a frizura meglepően gyorsan elkészült, összesen 15 perc alatt: egy natúr smink felvitele után hátrasimították a haját, mivel az apácáknak azt is el kell takarniuk.

A ruha felvétele viszont hosszadalmasabb volt: 20-25 percig is eltartott, hiszen a harisnya, az alsóruházat és az úgynevezett burok után zubbonyt és gallért is erősítenek az apácákat alakító műsorvezetőkre.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Kifejezetten kényelmetlen, fojtogat, lehúzza hátra az ember fejét. Én elég nehezen bírom, ha a nyakam körül van valami - mondta az öltözékéről.

Majd hozzátette: nagyon boldog, hogy nem Jézus, hanem szerelme menyasszonyaként éli mindennapjait.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük