Kiábrándító fotó! Ilyen lepukkantnak még sose láttad a nők kedvencét

Paul Rudd alaposan megváltozott új szerepe kedvéért, még híres kisfiús sármját is sutba dobta miatta.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az amerikai színész-forgatókönyvíró, Paul Rudd napjaink közkedvelt komikusa, eddig többnyire csetlő-botló, de imádnivaló fickókat alakított filmjeiben. Legújabb szerepe kedvéért azonban sutba dobta kisfiús sármját, és loboncos hobónak állt.  

A 42 éves színész mindent bevetett, hogy elrejtse híres kölykös vonzerejét: felszedett pár kilót, rendezetlen, bozontos szakállt és loncsos, hosszú hajat növesztett.

Szakáll, hosszú haj és béna pulcsi

A képeket elnézve tényleg mindent lehet rá mondani, csak azt nem, hogy szexi lenne, úgyhogy a színész - már külsőre is - tökéletesen teljesítette a rendező kérését.

A fenti átváltozás ugyanis a Jesse Peretz rendezte Our Idiot Brother - szabad fordításban: A mi idióta kisöcsénk - című vígjáték miatt történt, hogy Rudd kellőképpen meggyőző legyen a szakadt, füvező Ned szerepében.

A Spancserek sztárja ezúttal ugyanis nem egy szőke bombanő kegyeiért küzdő, szerelmes bolondot alakít, hanem egy lepukkant fiútestvért, akire nővérei úgy tekintenek, mint a család fekete bárányára.

Rudd tehát nem ok nélkül néz ki ilyen szakadtan, de ha jóképű formáját nem is, humorát azért megőrizte.

A humora a régi

A film története szerint ugyanis Ned egy kínos rendőrségi ügy után nővérei gyámsága alá kerül, akik megpróbálnak embert nevelni hippiként élő, zabolátlan és kócos tesójukból. Mindez természetesen számos vicces bonyodalmat szül, a vígjáték tehát egészen ígéretesnek tűnik.

Ezt bizonyítja, hogy a 2011-es Tribeca Filmfesztiválon - a független filmesek egyik legrangosabb seregszemléjén - Rudd filmje lett az egyik közönségkedvenc.

Áprilisi szülinapos sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

- A karakterem, Ned olyan ember, aki a saját szabályai szerint él. Idealista és betörhetetlen. Már első olvasásra is tetszett a karakter, de ami engem illet, nem hiszem, hogy tudnék így élni. A csavargóélet elméletben remekül hangzik, de a valóságban rémálom lehet! - viccelődött a színész a Frat Pack filmes portálnak adott interjújában.

A jóképű színész legújabb filmje a tervek szerint a következő hónapokban kerül az amerikai mozikba, így valószínű, hogy - egy is kis késéssel ugyan, de - hozzánk is hamarosan megérkezik.

Ezt is szeretjük