Holtan találták Mia Farrow bátyját

A színésznő elismert testvérének halála miatt már nyomoz a rendőrség, de a boncolás eredményére még várni kell.

Patrick Farrow-t – Mia Farrow színésznő bátyját – holtan találták hétfőn hajnalban vermonti lakásában, jelentette be Timothy Oliver nyomozó.

Patrick Farrow (1943-2009)

Az elismert szobrász 66 éves volt, és haláláról egy ismeretlen nő tájékoztatta a rendőrséget telefonon.

- Az áldozat holttestét elküldtük a halottkémhez, hogy a boncolás során fény derüljön a halál okára, amelynek körülményeit gyanúsnak találtuk – tette hozzá a Vermont Állami Rendőrség nyomozója.

Elismert képzőművészként dolgozott feleségével együtt

Patrick Farrow Hollywoodban és Európában nőtt fel, és mintegy 30 évvel ezelőtt költözött el New Yorkból, mert annyira megszerette a vermonti hegyeket.

Feleségével, Susan Farrow-val együtt vezette a Farrow Galériát.

Munkásságáért több nemzeti elismerésben részesült pályafutása során, többek között díjjal tüntette ki Az Egyesült Amerikai Művészek és a Nemzeti Szobrász Társaság nevű szervezet is.

Balra Mia Farrow, jobbra pedig bátyja egyik szobra

Nevelt lánya néhány hónapja hunyt el

Mia Farrow számára az elmúlt hónapokat már beárnyékolta a családi gyász, tavaly karácsony előtt ugyanis hosszú betegség után elhunyt nevelt lánya, Lark Song Previn.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A halál okát hivatalosan nem közölték, de egyes források szerint a vietnámi lány az AIDS szövődményeibe halt bele.

A tragédia ellenére Farrow tovább folytatta elkötelezett emberjogi aktivista tevékenységét, néhány hete például mi is megírtuk, hogy éhségsztrájkba kezdett azért, hogy felhívja a figyelmet a szudáni Darfurban zajló embertelen eseményekre.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük