Fotó! Paris Hilton már megint túl sokat mutatott magából

Még nem unja?

Paris Hilton Las Vegasban mulatozott, és annyira jól érezte magát, hogy muszáj volt a bugyiját is megmutatnia.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik egy kicsit is követték az utóbbi években Paris Hilton megmozdulásait, azok jól tudják, a hotellánc-örökösnő egyetlen alkalmat sem hagyott ki, ha csak egy kis esélyt is látott a magamutogatásra.

Így aztán rajongóinak és lelkes utánzóinak bizonyára csinos kis gyűjteménye van a karvalyorrú celebkisasszony feltűnősködéseiből, a pucér mellek villantásától a bugyi nélküli flangálásig.

Már hord bugyit

Bár még 29 évesen is szükségét látja a pimasz viselkedésnek, azért Paris is szelidülni látszik. Mostanában ugyanis visszafogottabbra vette a figurát, és ha melltartót nem is mindig, bugyit azért húz - és ezt többnyire be is bizonyítja.

Mint ahogy tette azt legutóbb Las Vegasban, ahol egy éjszakai klub közönségét kápráztatta el dögös, sőt, túlontúl merész mozdulataival. Nemrégiben ugyanis a Surrender nightclub vendégeként Ne-Yo adott koncertet, amikor is felfedezte a közönség soraiban Paris Hiltont.

Rögtön ki is használta a lehetőséget, így míg a Miss Independent című slágerét adta elő, Paris erotikus táncot lejtett a színpadon, és olyannyira belemelegedett, hogy még rövidke szoknyáját is derékig felhúzta. Ezért aztán nem csoda, hogy a megjelentek részesültek a celeb fekete bugyijának, helyesebben mondva a bugyi pántjának látványában.

Persze mindez Parist nem igazán zavarta - sőt, talán már észre sem vette -, és amint hazatért, máris lelkesen megosztotta élményeit Twitter-követőivel, azt ecsetelgetvén, mennyire jól érezte megát Ne-Yóval a színpadon.

Paris Hilton élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szőkeség egyébként jelenleg 100 százalékig szinglinek vallja magát, miután szakított Doug Reinhardt valóságshow-sztárral.

Úgy érzi, most szabadult fel igazán, és sokat sejtetően azt is bevallotta, ezentúl nem fogja olyan könnyen hagyni, hogy bárki is kihasználja.

Ezt is szeretjük