"Felfoghatatlan és tragikus, ami történt" Öngyilkos lett Nyertes Zsuzsa barátnője

Nyertes Zsuzsa a Reggeliben mesélt a megrázó tragédiáról.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ember felnőttkorára általában már megtapasztalja, milyen borzasztó érzés elveszíteni egy hozzátartozót vagy szeretett barátot - különösen, ha úgy érzi, némiképpen még felelős is az adott ember haláláért.

Nyertes Zsuzsa azonban utoljára gyermekkorában élte át utoljára a gyászt, amikor a nagyszüleit elveszítette. Így aztán valósággal összeomlott, amikor megtudta, hogy kedves barátnője önkezével vetett véget életének.

Nehezen tudta feldolgozni

Bár a tragikus esemény még februárban történt, minderről csak most volt képes mesélni a Reggeli stúdiójában, ahol Keleti Andival és Csonka Andrással azt is megosztotta, részben saját magát okolta a történtekért.

Az ukrán származású Jubácska a színésznő szépségszalonjában dolgozott masszőrként, de több volt köztük munkakapcsolatnál. Zsuzsa igyekezett közös programokat szervezni a középkorú hölggyel, így hol színházba, hol szaunázni mentek együtt.

Ám az utóbbi időben, főleg Jubácska válása után, semmi sem tudta felvidítani a korábban csupa mosoly nőt: ő, aki mindenkinek adott és mindenkibe erőt öntött, nem tudott honnan töltődni.

Problémái voltak

Ráadásul egy hormonális probléma miatt egyre különösebb dolgokat kezdett művelni - volt, hogy télvíz idején mezítláb indult haza. Végül kórházba került, ahol Zsuzsa rendszeresen látogatta. Ám mégiscsak megtörtént a tragédia, amikor a nővérek nem figyeltek oda.

Gyönyörű magyar színésznők 50 fölött

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nyertes Zsuzsa természetesen először önmagát is okolta, hiszen úgy gondolta, talán ha több időt tölt vele, akkor elkerülhető lett volna az öngyilkosság, de az orvosok szerint sajnos ez sem segített volna rajta.

Mindenesetre a tragikus veszteség megmutatta a színésznőnek, hogy muszáj néha lassítani, illetve feltöltődni pozitív energiákkal a szerettei körében.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Az ő halála nagyon nagy fordulatot hozott az életemben: sokkal fontosabb lett a család, eddig folyton rohantam, de most már tudom, töltődni kell - ismerte el az 54 éves sztár, aki elárulta, többnyire 17 éves lányával szokta megosztani élete történéseit.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük