Felkavaró fotó! Nicole Kidman arca rémisztően felpüffedt

Mi történhetett?

Nicole Kidman férjével, Keith Urbannel utazott Vancouverbe, ahol új arcával sikerült elborzasztania rajongóit.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman lába alól kezd teljesen kicsúszni a talaj, legalábbis ami a plasztikáztatást illeti. A 42 éves színésznő férjével, Keith Urbannel február 22-én, hétfőn érkezett Vancouverbe, ahol megebédeltek a Jean-Georges Market nevű étteremben, majd a Pacific Coliseumba mentek, hogy megnézzék a téli olimpia műkorcsolyadöntőjét.

A sztárpár a sportolóknak és edzőknek fenntartott részlegben foglalt helyet, és mindketten fekete ruhát viseltek, hogy elkerüljék a feltűnést. Ennek ellenére természetesen valamelyik lesifotós rögtön kiszúrta őket, és azon nyomban le is kapta Nicole Kidmant - aki mintha már nem is Nicole Kidman lenne.

Egyre szörnyebben néz ki

Láttuk már az Oscar-díjas színésznőt puffadt arccal, borzalmasan szétbotoxolva, ám mostani kinézetéhez semmi sem fogható. Kidman vonásai ugyanis ijesztően eltorzultak, köszönhetően a fiatalságért vívott, egyre kétségbeesettebbé váló harcának. Arca mostanra bizarr átalakuláson esett át.

A Kilenc című musical sztárja kora ellenére jócskán túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat - holott a szupersztároknak tudniuk kéne, hogy előbb-utóbb megisszák a levét annak, ha túl mohón és túl sokszor fekszenek a gátlástalan sebészek kése alá.

Nem tartja magát hiúnak

Az efféle beavatkozások ideig-óráig valóban késleltethetik az öregedés folyamatát, és a hírességek akár több évtizedet is letagadhatnak életkorukból. Ám egyszer eljön az a pillanat, amikor a tükörbe néznek, és már nem is önmagukat, hanem önmaguk rémmé szabott változatát látják. Nicole Kidman is jó úton halad ezen az úton, ám saját bevallása szerint egyáltalán tartja magát hiúnak.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nem vagyok belebolondulva a fiatalságba. Nincsen bölcsesség a fiatalságban. A hiúságom nem ilyen erős. Öt perc alatt elkészülök, és nem a tükörben élek. De szeretek egészségesnek kinézni - a fiatalság az egészségben rejtőzik.

Ez nagyon fontos - nyilatkozta Kidman két éve a Parade magazinnak.
Ezt is szeretjük