Kiábrándító fotók Nick Nolteról

Az egykori szívtiprótól az összes vendég étvágya elment, mert bűzlött a piától és habzsolva tömte magába az ételt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nehéz elhinni ezeket a kiábrándító fotókat látva, hogy Nick Nolte a hatvanas-hetvenes évek fordulóján modellként dolgozott.


A 68 éves színész az elmúlt években ugyanis meglehetősen mélyre süllyedt az alkoholizmus mocsarában, arról nem is beszélve, hogy az egykori szívtipró a züllött életmódnak köszönhetően megdöbbentően el is hízott.

Kikészítette a vendégeket

A National Enquirer számolt be arról, hogy a roncs színész a múlt hónap folyamán mezítláb jelent meg Malibuban egy tengerparti étteremben, ahol sikerült jócskán megrémítenie az embereket, akiknek szó szerint elment tőle az étvágya.

Nolte ugyanis bűzlött a piától, és teljesen be volt állva, mindeközben csak úgy tömte magába az ételt.

Mindenkit sokkolt

- Mindenkit megdöbbentett, hogy egy ilyen koszos embert kiszolgáltak. Úgy tűnt, mint aki teljesen el van veszve. Nagyon büdös volt.

Amikor megnéztem közelebbről, hogy ki ez az alak, csak akkor döbbentem rá, hogy ez bizony Nick Nolte.

Annyira bűzlött, hogy nem tudtam befejezni az étkezést. Amikor pedig ő elkezdett zabálni, csorgott a nyála – osztotta meg a magazinnal gusztustalan élményeit az egyik vendég.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nolte-t a kilencvenes években két alkalommal jelölték Oscar-díjra, az elmúlt évtizedben azonban alakításai helyett részeges botrányaival hívta fel magára a figyelmet.

2002 őszén például ittas vezetésért kapcsolták le a rendőrök, a Trópusi vihar forgatásán pedig sikerült ájulásig innia magát, nem véletlen, hogy a hawaii reptér várótermének padlóján kötött ki végül.

Ezt is szeretjük