"Nem vesznek komolyan" Külseje miatt hátrány éri a Barátok közt színésznőjét

Nagy Alexandrát kislányos alakja és arca miatt sokszor gimnazistának nézik, ebből adódnak gondjai.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy napi sorozatnál általában külön ügyelnek arra a készítők, hogy időről időre megújuljanak, vagyis a fix szereplők mellett néhány új arc is feltűnjön.

A Barátok közt gárdája is sokszor cserélődött 1998 óta, legutóbb például Szabi nővére bukkant fel. A fiatal, szingli anyukát egy kislányos színésznő, Nagy Alexandra alakítja, aki nemrégiben a Tabu tv-nek mesélt a sorozatbeli szerepe és a saját karaktere közötti hasonlóságról.

Mindenhol tinilánynak nézik

A Barátok Közt új szereplője elmondta, hogy - bár a szappanoperában anyát alakít - a való életben sokan még mindig gimnazistának nézik.

- Mindenhol fiatalabbnak néznek, főleg smink nélkül. Sokszor elkérik a személyimet, ha épp alkoholos koktélt szeretnék kérni. Hivatalos helyeken ez nagyon rossz, mert nem vesznek komolyan, gyereknek néznek  - panaszkodott Alexandra.

A filigrán, szőke színésznő kislányos alkata, bájos arca és vékony hangja sokakat megtéveszt.

- A karakterem egy fiatal lány, aki 16 évesen terhes lett, úgyhogy van egy tízéves lányom. Nehéz elképzelni rólam, hogy gyerekem van, de elvileg lehetne, mert 27 éves vagyok - meséli a színésznő nevetve a videóban, akiről senki sem hiszi el, hogy ennyi idős.

Hamar megszerették a nézők

Ugyanakkor azt is hozzátette, már megszokta ezt a furcsa szituációt, és megtanult élni az előnyeivel és hátrányaival. Ráadásul, melyik nő ne örülne neki, ha fiatalabbnak nézik a koránál?

A Barátok közt színésznői

Nézegess képeket!

Elolvasom

Alexandra a sorozat közönségtalálkozója kapcsán a rajongókhoz való viszonyáról is beszélt. A visszajelzések azt mutatják, hogy karakterét már ilyen rövid idő alatt is megszerették a nézők.

A szőke színésznőt már az utcán is sokan megismerik, bár - talán fiatalsága és kislányos külseje okán is - elsősorban a tinik és a gyerekek szólítják le őt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Nagy Alexandra egyébként hamar beletanult a forgatási menetrendbe, és hihetetlenül boldog, amiért játszhat a sorozatban.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük