Nacsa Olivért elhagyta a kedvese? A humorista őszintén vallott magánéletéről

Nacsa Olivértől elköltözött barátnője, de a helyzet azért nem olyan drámai.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér évek óta tartó párkapcsolat után néhány napja visszatért az agglegényélethez. Természetesen nem arról van szó, hogy szakítottak volna barátnőjével, Kiss Zsuzsannával, csak most néhány hónapig ritkábban látják majd egymást.

Kedvesének ugyanis egy nagy vegyipari-logisztikai vállalat adott munkát Olaszországban, ezért most éppen Anglia, Németország és Olaszország között ingázik, hamarosan pedig Milánóba költözik majd, ahol egészen nyár végéig dolgozik majd.

Nem akarta marasztalni

A 31 éves humorista a Blikknek elmondta, hogy semmiképpen sem akarta marasztalni párját, hiszen tudta jól, hogy neki ez a külföldi munka nagyon fontos esemény a karrierjében, de hozzátette azt is, hogy imádja az Intert, amelynek ugye Milánóban van a székhelye.

Ha tehát meglátogatja majd barátnőjét Olaszországban, semmi esetre sem hagyják ki kedvenc focicsapatának meccseit.

Elárulta azt is, hogy az előttük álló hónapok az utolsó próbatételt jelentik párkapcsolatukban, ha ugyanis Zsuzsanna hazajött, mindenképpen feleségül veszi kedvesét.

Gyereket is szeretne tőle

Sőt, tervei szerint nem állnak meg az esküvő után sem, hazánk népszerű nevettetője ugyanis gyereket is szeretne, miután kimondták egymásnak a boldogító igent. A jelek szerint tehát sűrű év elé néznek, ám Nacsa Olivér nagyon elszántnak tűnik, akit semmi sem tántoríthat el céljaitól.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Addig viszont még át kell vészelniük az előttük áll hónapokat, amelyek többnyire Nacsának tartogatnak nehézségeket. Kapcsolatukat Zsuzsanna bevallása szerint biztosan nem fenyegeti a külön töltött idő, ám elmondás szerint párját alaposan fel kellett készíteni az agglegényéletre.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Olivér ugyanis nem tartozik a túlzottan házias férfiak közé, egy január végi Aktívnak adott interjúból még az is kiderült, hogy a mosogatógépet sem tudja bekapcsolni! Zsuzsanna azonban mindent megtett, hogy kedvesének ne legyen gondja a konyhaképekkel, akivel jelenleg telefonon és interneten tartja a kapcsolatot.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük