Intim fotó! Szoptatás közben mutatta meg babáját Miranda Kerr

Miranda Kerr január 6-án adott életet kisfiának, a róla készült fényképre pedig nem kellett sokat várni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy újszülött sztárbabára általában az egész világ kíváncsi, ám a hírességek a nagyfokú érdeklődés ellenére nem minden esetben mutatják meg olyan szívesen és hamar a csöppséget rajongóiknak.

Akadnak olyanok, akik óriási összegekért cserébe adják el a csemetéjükről készült első fotókat valamelyik népszerű bulvárlapnak, ám az is előfordul, hogy csak úgy maguktól közzétesznek egy-egy babafotót.

Boldogan mosolygott

Miranda Kerr utóbbi világsztárok közé tartozik, ő ugyanis néhány napja hivatalos blogjára töltött fel egy képet újszülött kisfiáról, Flynnről, akinek két héttel ezelőtt, 2011. január 6-án adott életet.

A 27 éves ausztrál szupermodell ráadásul egy igazán intim és megejtő pillanatfelvételt osztott meg a nyilvánossággal: a büszke kismamát ugyanis boldog és szeretetteljes mosollyal az arcán szoptatás közben örökítette meg férje, Orlando Bloom.

A sztárpár 2007 végén kezdett járni, eljegyzésüket pedig 2010. június 21-én jelentették be. Az esküvőjükre titokban került sor, amiről egy hónappal később, július 22-én egy közleményben tájékoztatta a világot.

Alig várta, hogy végre anya legyen

Ezek után már a babára sem kellett sokáig várnunk: 2010. augusztus 19-én árulták el az örömhírt, miszerint Miranda Kerr terhes, decemberben pedig azt nyilatkozta a Vogue-nak a leendő anyuka, hogy alig várja már a szülést.

Hírességek a Bak jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Olyan izgatott vagyok, alig várom, hogy végre a kezemben tarthassam gyermekünket, és belenézhessek a szemébe. Addig is napról napra élek - fogalmazta meg érzéseit a Victoria's Secret gyönyörű angyala.

- Minden nő egyetérthet velem, aki átélte már a terhesség élményét, hogy nincsen annál csodálatosabb, mint amikor egy kis élet növekszik benned. Az első három hónap viszont megerőltető volt a reggeli rosszullétek és a munka miatt, de ezt leszámítva tényleg nagyon élveztem - árulta el Miranda Kerr.

Ezt is szeretjük