Tragikus hirtelenséggel, 32 éves korában elhunyt Michael Roof

A sztár még csak 32 éves volt, amikor holtan találták. Feleséget és három gyermeket hagyott maga után.

Egyelőre tisztázatlan körülmények között, 2009. június 9-én, kedden 32 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt a Georgia-béli Snellville-i otthonában Michael Roof színész és komikus, adta hírül a Star Banner napilap. A gyászhírt édesapja, id. Michael Roof is megerősítette.

Azt írta naplójában, hogy bipoláris zavara van

Egyedüli gyerek volt a családban

Michael Roof 1977-ben látta meg a napvilágot a tampai McDill légierő-bázison. Bár mindig is szeretett szerepelni, csak az ezredforduló környékétől nyílt lehetősége megmutatni a tehetségét.

Rövid pályafutása alatt olyan sikerfilmekben játszott, mint a 2001-es A Sólyom végveszélyben, vagy a Vin Diesel főszereplésével készült xXx, melynek két részében Shavers ügynök karakterét alakította.

Benne volt néhány sikerfilmben

Legutolsó alkalommal négy éve láthatták rajongói, mégpedig a Hazárd megye lordjai feldolgozásában, valamint egy hat epizódból álló valóságshow-szerűségben, amelyben saját életét parodizálta.
 

Az elmúlt évtizedek legnagyobb színészhalottjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindemellett rendszeresen fellépett komikusként is különféle klubokban, és egy közösségi oldalon blogot is vezetett.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az utóbbi időben bejegyzései mind zavarosabbakká váltak, ezért egyesek feltételezik, hogy önkezével vetett véget életének. 

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük