Bepiálva kóborolt a szörnyen szétcsúszott Michael Jackson

Jackson júliusban újra koncertezik, ám a lámpaláz miatt alaposan szétcsapta magát néhány napja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány napja aggasztó hírek láttak napvilágot, Michael Jacksont ugyanis teljesen öntudatlan állapotban látták a hajnali órákban kóborolni a Hyde Park közelében található Lanesborough Hotel körül. 

Jobb oldalon: az eszméletlenségig bepiált Jackót testőrei támogatják haza

A szemtanúk elmondása szerint Jacko szörnyű állapotban, begyógyszerezve és részegen ténfergett, és mivel alig állt a lábán, a biztonsági őröknek úgy kellett visszacipelniük szobájába.

Tavaly érkeztek az első hírek arról, hogy az AEG Live iroda egy milliót fizetne egy-egy koncertjéért neki, amit Londonban kellene adnia, de a szerződés értelmében minimum tíz alkalommal kellene a színpadra lépnie.

Habár sokáig nem vették komolyan, hogy a popsztár valóban fontolgatja a bőkezű ajánlatot, múlt héten Jackson egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy július 8-án több év kihagyás után újra fellép - méghozzá az O2 arénában!

Ezek után érthető, hogy az egész világon extázisba kerültek a rajongók, ám a pop 50 éves királya a jelek szerint igencsak nehezen viseli a visszatéréssel járó stresszet. Bátyja, Tito kérésére költözött Londonba, ám a feszültséggel már nem tud mit kezdeni. A személyzet elmondása szerint Jacksonnak alvászavara van, és retteg a lámpaláztól.

Bezárkózott szobájába

- Michael megdöbbentett minket viselkedésével. Önkívületi állapotban mászkált odakint. A biztonságiak úgy kaparták össze. Ezek után DVD-ket szeretett volna nézni, de fogalma sem volt róla, hogy mennyi az idő.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom

Két napig volt bezárkózva szobájába, ahol hosszú beszélgetéseket folytatott telefonon 79 éves édesanyjával – mesélte az egyik magát megnevezni nem kívánó bennfentes.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezek tükrében kétségesnek tűnik, hogy nyáron vajon sikerül-e a legendás énekesnek ugyanúgy elkápráztatnia közönségét, mint évtizedekkel korábban, amikor még ő volt a showbiznisz első számú fenegyereke.

Ezt is szeretjük