Húsevő baktérium falhatja fel Michael Jackson bőrét

Egy helyreállító plasztikai műtét közben fertőződött meg Jackson azzal a baktériummal, ami az orvosok szerint akár fel is emésztheti húsát.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Jackson egészségügyi állapota egyre aggasztóbb, habár erről egymásnak ellentmondó és hivatalosan meg nem erősített információk láttak napvilágot.

Egy orrműtét közben fertőződött meg

Annyi bizonyos, hogy a héten két alkalommal is meglátogatta a pop királya ugyanazt a klinikát, a szemtanúk elmondása szerint pedig szörnyű állapotban van az énekes.

Ezt a róla készült fényképek is alátámasztják, melyeken jól látszik, hogy Jacko korábban fehér bőre szó szerint lángol. Kézfejét és arcát is vörös foltok tarkították, arról nem is beszélve, hogy nemcsak végtagjai, de arca is súlyosan megduzzadt.

Intravénásan kezelik

Egyes vélemények szerint Jackson egy helyreállító orrplasztikai műtét közben fertőződött meg egy kifejezetten veszélyes baktériummal, ami időközben elterjedt az egész testén, és ez okozza a rémisztő tüneteket.

Az úgynevezett MRSA nevű bakteriális fertőzést nehéz kezelni, mivel nem reagál a klasszikus antibiotikumokra, az orvosok ezért intravénásan kezelik.

Emiatt tér vissza rendszeresen a popsztár a Beverly Hills-i klinikára, ahol azonban az orvosok kifejezetten aggasztónak találják a helyzetet. Ez a fertőzés ugyanis könnyedén fel is emésztheti húsát, ami ha megtörténik, Jackson élete is veszélybe kerül.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom
Rosszabb esetben ilyenkor le kell választani a megfertőződött bőrt a beteg testéről, ami Jacko esetében nem oldható meg olyan könnyen, hiszen szétplasztikázott teste már nem biztos, hogy kibírna egy ilyen durva beavatkozást.Aggodalomra adhat okot, hogy az 50 éves sztár szóvivője tegnap egyetlen egy alkalommal sem reagált a hozzá érkező hívásokra.
Ezt is szeretjük