Sokkoló hírek Michael Jackson boncolása kapcsán

A popsztár gyomra gyógyszerekkel volt tele, testét tűszúrások borították és teljesen megkopaszodott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Jackson június 25-én hunyt el szívrohamban, a The Sun pedig tegnap tette közzé a halottkém meglehetősen sokkoló jelentését.

Woody Allen és Michael Jackson 1978-ban a New York-i Studio 54-ben

Ha valóban az eredeti boncolási papírokat szerezte meg a magazin, akkor a pop királya borzalmas egészségi állapotban volt élete utolsó heteiben.

Súlyos beteg volt a popikon

Állítólag teljesen megkopaszodott, és a gyomrában csak gyógyszereket találtak.

A teste pedig tele volt tűszúrásokkal, mivel számos nyugtatót és egyéb receptre kapható fájdalomcsillapítót adott be magának.

A halottkém több mint tucatnyi plasztikai műtét nyomát fedezte fel arcán, mellkasán pedig a bőrrák miatt végzett beavatkozás hegei látszottak.

Az újraélesztés során több bordája eltört, szíve körül pedig négy injekció nyoma volt fellehető.

Ez utóbbi kapcsán máris problémák merültek fel. Ugyanis a megkérdezett orvosszakértők szerint a szívmasszázst nem a puha ágyon, hanem kemény padlón kellett volna végezni.

Michael Jackson élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az adrenalin közvetlenül a szívbe történő injekciózása pedig elavult eljárásnak minősül a 21. században.

Ellentmondásos beszámolók

Michael Jackson újjáélesztésének körülményeit illetően tehát megoszlanak a vélemények, olyannyira, hogy már a rendőrség is nyomoz az ügyben. Az sem egyértelmű, hogy a popsztár életben volt-e még egyáltalán, mikor a mentősök megjelentek a helyszínen.

A gyászoló rajongók az Eiffel-toronynál

Orvosa, dr. Conrad Murray azt állítja, hogy az ő érkezésekor Jackson még élt. A mentősök szerint viszont a sztár már egyértelműen halott volt, mire ők is odaértek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Michael Jackson halála megbénította az internetet, lemezeladásainak száma azóta a többszörösére növekedett. Sacha Baron Cohen legújabb, Bruno című komédiájából pedig kegyeleti okokból az utolsó pillanatban vágták ki azt a jelenetet, amiben LaToya Jackson is érintett volt.

Ezt is szeretjük