Meryl Streep 60 évesen is igazán lenyűgözően fest

Régi és új fotók

A legendás színésznő tegnap ünnepelte 60. születésnapját, és még mindig elbűvölően csinos és nőies.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meryl Streep tegnap ünnepelte 60. születésnapját. A legendás amerikai színésznő a hatodik ikszbe lépve is elbűvölő, szemben azokkal a – sokszor jóval fiatalabb - sztárokkal, akiknek már sikerült iszonyatosan szétműttetni az arcukat.


Nicole Kidman vagy Faye Dunaway joggal irigyelheti Streepet, aki ha plasztikáztatott is, legalább egy igazán ügyes sebészt választott.

A színésznőt több mint három évtizedes pályafutása során elért sikerei miatt joggal tartják nemzedéke egyik legnagyobbjának.

Emlékezetes és zseniális alakítások tucatjával ajándékozta meg a mozirajongókat, nem beszélve arról, hogy szakmai profizmusa miatt valamennyi műfajban remekül megállta a helyét.

Megdönthetetlen Oscar-rekorder

Meryl Streep szakmai elismerésekben sem szűkölködik. 15 Oscar-jelölésével – amelyekből kettőt díjra is váltott – ő vezeti azt a listát, amelyen a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia által legtöbbször jelölt és díjazott színészek és színésznők szerepelnek.

Ebben a névsorban nem sokkal mögötte - 12 jelöléssel - a legendás Katharine Hepburn található!

Remek színésznő és kiváló ember

Az elmúlt években pályája meglepő fordulatot vett. Streep egyre több tömegfilmben vállalt szerepet, gondoljunk csak a Kiadatás, a Gyávák és hősök, a Mamma Mia! vagy Az ördög Pradát visel című filmekre.

Sztárok a Rák jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Legutóbb a mozikban a Kétely című drámában láthattuk. Ebben egy apácát alakít, akinek meggyőződése, hogy az egyik pap szexuálisan molesztál egy tanulót.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Meryl Streep magatartásával és magánéletével is kiérdemelte Hollywood tiszteletét, hiszen mindig is távol tartotta magát a botrányoktól. Párkapcsolatairól nem sokat lehet tudni, annyi azonban biztos, hogy a hetvenes években John Cazale-lal élt, egészen a színész tragikusan korán bekövetkezett haláláig.

1978-ban pedig egy Don Gummer nevű szobrászhoz ment feleségül, akivel a mai napig együtt vannak.

Ezt is szeretjük