Közös fotó! A Barátok közt sztárja, Mérai Kata megmutatta kisfiát

Mérai Kata a valóságban is családanya, a színésznő Bálint nevű kisfia 2008-ban született.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub képernyőjén futó sikersorozat, a Barátok közt szereplőire a tévénézők már-már szinte családtagként tekinthetnek, hiszen estéről estére figyelemmel követhetik a Mátyás király tér eseményeit.

Kisfia, Bálint egyéves korában

Mérai Kata 2006-ban csatlakozott a stábhoz, a titkárnőként dolgozó Illés Júlia karakterét kelti életre. A szériában felelősségteljes, háromgyerekes családanyát játszik, azt azonban talán kevesen tudják, hogy a 38 éves színésznő a privát életben is édesanya.

Kisfia nemsokára hároméves

Bár párját óvja a nyilvánosságtól, tündéri kisfiáról szívesen mesélt a Feminának.

Bálint 2008 szeptemberében jött a világra, ám születésekor nem volt minden rendben, a vártnál jóval előbb, a 34. hétre érkezett - mesélte.

Elmondása szerint meglehetősen sokkoló pillanat egy szülőnek, amikor meglátja gyermekét az inkubátorban, ám szerencsére esetükben végül szerencsésen alakultak a dolgok.

A pici ugyanis az odafigyelésnek és a rendszeres fejlesztő tornának köszönhetően mára már teljesen egészséges - a bölcsi után szeptemberben kezdi az óvodát.

Lemezzel készül

A színésznő elárulta, hogy míg a sorozatban egy viszonylag monoton munkát végző, szabályok szerint élő nőt alakít, a privát élete - már csak szakmájából és rugalmas időbeosztásából adódóan is - sokkal izgalmasabb.

A 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Talán ennek is köszönhető, hogy a valóságban sokkal fiatalosabb, mint a képernyőn - fittségét az odafigyelésnek és annak köszönheti, hogy állandóan mozgásban van. Azt is fontosnak tartja, hogy kedvesének sok év után is tetsszen.

- Sokat kell tenni azért, hogy képesek legyünk fenntartani a párunk érdeklődését. A bajok ott kezdődnek, amikor két ember egymásra talál, majd 20 év múlva rájönnek, hogy mégsem ezt akarták - vallotta.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Kata egyébként a sorozat nyári szünetében sem fog unatkozni, ezt az időszakot elsősorban családjával tölti majd, ugyanakkor meglepetéssel is készül rajongóinak, várhatóan az év végén jelenik meg saját, jazzhangzású lemeze.

Ezt is szeretjük