Melanie Griffith merevvé botoxoltatta az arcát

Már mosolyogni is alig tud

Az egykor dögös Melanie Griffith mosolya leginkább vicsorgásra emlékeztet a sok plasztika miatt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melanie Griffith-t február 2-án örökítették meg Beverly Hillsben, amint elhagyta a Neil George szépségszalont. Ám hiába az ápolt frizura és a drága szemüveg, az 52 éves amerikai színésznő meglehetősen ijesztően nézett ki, köszönhetően a sok ráncfelvarrásnak és botoxinjekciónak, amelyek óriási pusztítást vittek véghez arcán.

Griffith minden bizonnyal könnyedén letagadhatna egy évtizedet életkorából, ám ezzel együtt a plasztikai sebészek minden természetességétől és egykori szépségétől is megfosztották. Nem beszélve arról, hogy mosolya mintha megmerevedett volna, ez pedig kifejezetten ijesztővé teszi az összhatást.

Fény derült a titokzatos monokli eredetére

Antonio Banderas feleségét tavaly decemberben szintén a Neil George szalonból kifelé jövet kapták lencsevégre, a fotón pedig jól látszott, hogy arcát egy monoklinak tűnő fekete folt csúfította el. A találgatások azonnal elkezdődtek, Griffith pedig szóvivőjén keresztül adott magyarázatot a rejtélyes sebhelyre.

A TMZ-nek adott nyilatkozatból kiderült, hogy egy korai stádiumban lévő bőrrákos sejtszövetet kellett eltávolítaniuk a sebészeknek a színésznő arcáról, és ennek a műtétnek a nyomát hitték sokan monoklinak. Ám aggodalomra semmi ok, az időben elvégzett sikeres beavatkozásnak köszönhetően ugyanis Griffith egészségügyi állapota kielégítő.

Újra az elvonón

A Dolgozó lányért Oscarra jelölt színésznőnek az ezredforduló tájékán sikerült megszabadulnia káros függőségeitől, miután 2000-ben elvonóra ment. Sosem titkolta, hogy hosszú éveken keresztül az alkohol, a nyugtatók és a kábítószer rabja volt, tavaly augusztusban pedig csak azért tért vissza a klinikára, hogy még jobban tudatosítsák benne: sikerült leszoknia.

Sztárok, akik megjárták az elvonót

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az egykor vonzó színésznő karrierje az ezredfordulót követően fogott padlót, azok után, hogy Hollywood sok más korosodó sztárhölgyhöz hasonlóan neki is hátat fordított.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az elmúlt években mindössze néhány sorozat epizódjában tűnt fel mellékszerepben, a közeljövőben például a Kés/alattban láthatjuk majd.

Ezt is szeretjük