Friss bejelentés! Ezért szűnik meg több kedvenc műsor az RTL Klubon

Az RTL Klub új műsorpolitikája miatt novembertől a Reggeli és a Fél Kettő sem kerül képernyőre.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub legfrissebb közleményében bejelentette, hogy új műsorpolitikát dolgozott ki, mely az eddigi, megszokott műsorrendre is hatással lesz.

A felmérések szerint a csatorna az elkövetkező hónapokban inkább a főműsoridőre és a főműsoridőt megelőző órákra kíván koncentrálni.

Megszűnik a Reggeli

A tervek szerint a költséges és nagyszabású műsorok készítése és sugárzása ezentúl a szeptember végétől december elejéig, illetve márciustól májusig tartó időszakra fog esni, emitt már novembertől megkezdődik a műsorok átstruktúrálása.

Első körben a csatorna úgy határozott, hogy az ország legnézettebb reggeli műsora, a Reggeli jelenlegi formájában nem lesz látható novembertől a képernyőn, ugyanakkor fél órában a műsor már jól ismert blokkja, a Csak Csajok megújult formában várja majd a nézőket.

Ezzel egy időben a délutáni magazinműsorok és a hírműsorok frontján is változások történnek: szintén novembertől a déli Híradó, illetve a Fél Kettő című beszélgetős magazin is lekerül az RTL Klub képernyőjéről.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük