Hájpárnácskákkal még szexisebb Megan Fox

Szerinted is túl vézna volt?

A 23 éves színésznő alakját lépten-nyomon istenítik, mégse volt elég jó a Transformers-filmek rendezőjének.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az akcióban és mellbedobásban bővelkedő 2007-es Transformers a mozikban akkora kasszasikernek bizonyult, hogy a producerek azonnal megszavazták a folytatást, természetesen a már bevált sztárpár, Megan Fox és Shia LeBeouf szereplésével. Michael Bay rendező mindössze egy dolgot kötött ki: Megannek a második részre minimum négy és fél kilót híznia kell.


Természetesen akadt már példa arra, hogy ha a szerep úgy kívánta, megformálója kigömbölyödött. Ott van például Renée Zellweger, aki tíz kilót hízott Bridget Jones megformálása kapcsán, vagy George Clooney, aki közel 14 kilónyi úszógumival játszott a 2005-ös Sziriana című filmdrámában.

Megan Fox súlygyarapodását azonban nem a – meglehetősen egysíkú - karakter követelte meg, pusztán a látvány kedvéért akartak még többet kihozni a barna bombázó feltűnően nőies idomaiból. A számítás bejött: a Transformers - A bukottak bosszúja a harmadik helyen nyitott idén nyáron az USA-ban.

Édességkúrával szedte fel a kilókat

A kívánt alak eléréséhez a 23 éves színésznőnek nem is kellett akkora áldozatot hoznia. Meglehetősen édesszájú, úgyhogy örömmel vállalta a nassolást. A kúra részeként húsban gazdag vacsorával és egy szelet tortával zárta a napot minden este tízkor.

- Kicsit fel kellett volna turbóznom magam a Transformersre, de valójában elég sokat lustálkodtam. Híznom kellett néhány kilót, mert a rendező nem akart csontsoványnak látni – nyilatkozta Megan a Television Critics Association júliusi partiján Santa Monicában.

Zsírpárnákkal vagy anélkül, az újdonsült szexszimbólum a férfiak nagy kedvence. Nagy bánatukra a hölgy foglalt, 2004 óta - kisebb-nagyobb kihagyásokkal - a Beverly Hills 90210 sztárjával, Brian Austin Greennel jár.

15 sztár a Tigris jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az amerikai szépség modellként kezdte, majd tinivígjátékokban bohóckodott Lindsay Lohan botrányhősnő oldalán az Egy hisztérika feljegyzéseiben. Ám a szekér akkor indult be igazán, amikor bekerült a Transformers szereplőgárdájába.

Ez az ugródeszka egyenesen Hollywood A-listás sztárjai közé repítette, azóta még a csapból is ő folyik.

Megant legközelebb a Diablo Cody jegyezte Jennifer’s Body című horror-vígjátékban láthatjuk, egy vérszomjas gimnazistalány szerepében. Feszes iskolai egyenruhája miatt a sikert már most borítékolhatjuk.
Ezt is szeretjük