Meglepő fotó! Iszonyú kínosat villantott a Transformers sztárja

Megan Fox legújabb filmjének premierjén okot adott a találgatásokra - talán ő is kés alá feküdt?

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megan Foxot június 17-én örökítették meg a Los Angeles-i Arclight Theatre-ben, ahol többi kollégájával együtt ő is megjelent legújabb, Jonah Hex című filmjének hollywoodi premierjén.

A 24 éves amerikai színésznő kétségkívül lenyűgözően festett mélyen dekoltált vörös ruhájában, amely minden bizonnyal tartogatott néhány izzasztó percet férfirajongóinak.

Ám hiába volt ellenállhatatlanul vonzó és dögös a Transformers sztárja, sikerült egy meglehetősen bizarr villantással is meglepnie a világot, amelyre nehéz egyértelmű magyarázatot találni.

Megoszlanak a vélemények

Ha ugyanis jobban szemügyre vesszük a vörös szőnyegen róla készült fotókat, bárkinek szemet szúrhat a homloka jobb oldalán meghúzódó szépséghiba, amelynek eredetéről megoszlanak a vélemények.

Egyesek úgy vélik, valamiféle szépészeti beavatkozás kellemetlen nyoma éktelenkedik arcán, mások szerint pedig csak arról van szó, mint hogy az említett eseményen Fox parókát viselt, amelynek felhelyezése nem sikerült tökéletesen.

Kés alá feküdt volna?

Bármi legyen is az igazság, annyi biztos, hogy az említett fotó kapcsán napvilágot láttak olyan találgatások, amelyek szerint Megan plasztikáztatott. Ajkai valóban duzzadtnak tűntek, ami pedig a melleit illeti: úgy néztek ki, mintha ellenálltak volna a gravitációnak.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Jonah Hex egy fejvadász kalandjait meséli el, akinek vérdíjat tűztek ki a fejére, de ha segít elkapni egy ördögi tervet kiagyaló terroristát, cserébe szabadon engedik.

A kalandfilm főszerepét Josh Brolin játssza, a gonoszt pedig John Malkovich.

Ezt is szeretjük