A 15. emeletről vetette le magát Marie Osmond 19 éves fia

Azonnal meghalt

Marie Osmond színésznő fia, Michael Blosil pénteken este döntött úgy, hogy önkezével vet véget életének.

Szomorú hírről számolt be a People: 2010. február 26-án, pénteken Los Angelesben öngyilkos lett Marie Osmond színésznő 19 éves fia, Michael Brian Blosil. A Los Angeles-i tűzoltóság este 9 óra 24 perckor kapott egy hívást, mely szerint egy ismeretlen fiatalember kiugrott egy 15 emeletes épületből, és azonnal életét vesztette.

Marie Osmond a kilencvenes években fiával, Michaellel

Az Entertainment Tonight értesülései szerint Michael - aki hosszú ideje küzdött a depresszióval - a lakásában hagyott egy búcsúlevelet. Ebben kifejtette, hogy önkezével vet véget életének, mert úgy gondolja, hogy nincsen egyetlen barátja sem, illetve érzése szerint képtelen beilleszkedni.

Sokkolta családját az elvesztése

- A családomat és engem szörnyen lesújtott és sokkolt szeretett Michael fiunk tragikus elvesztése, ezért arra kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben magánéletünket ebben a nehéz időszakban - jelentette be szóvivőjén keresztül az ötvenéves amerikai színésznő, aki mindvégig megpróbált segíteni örökbe fogadott fián.

Michael Blosil 2007-ben, 16 éves korában elvonóra került, ám terápiájának pontos okát sosem közölték a sajtóval. 2006-ban pedig arról számolt be több tengerentúli magazin, miszerint édesanyja - aki akkoriban szülés utáni depresszióval küzdött - megpróbált öngyilkos lenni, ám ezt következetesen tagadta szóvivőjén keresztül.

Öt gyereket fogadtak örökbe

Marie Osmond a hetvenes-nyolcvanas években futott be countryénekesként, ezzel párhuzamosan pedig különféle sorozatokban és tévéfilmekben vállalt szerepet. 2007-ben szerepelt a Dancing with the Stars című táncos vetélkedőben Jonathan Roberts oldalán, akivel végül a harmadik helyen végeztek.

Tragikusan fiatalon elhunyt sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

A színésznő először Stephen Craig kosárlabda-játékoshoz ment feleségül 1982-ben, és egy közös gyermekük született, Stephen James. 1986-ban Brian Blosillal kötött házasságot, melyből két közös gyermekük származott: Rachael Lauren és Matthew Richard.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Osmond és Blosil további öt gyermeket fogadott örökbe: Jessica Marie-t, Brandon Warrent, Brianna Patriciát, Abigail Michelle-t és Michael Briant.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük