Malek Milkós: Allergiás vagyok a hülye emberekre

Szókimondó vallomás

Malek Miklós, az X-Faktor mentora több titkáról is lerántotta a leplet, csakúgy, mint előtte a többiek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor című műsorban fellépő szereplők néhány percben kell, hogy bemutatkozzanak, és megvillantsák tehetségüket - már akinek van.

Hogy valamiképpen helyrebillenjen a serpenyő nyelve, a tehetségkutató magyar szervezői gondoltak egyet.

Titkok - leleplezve!

Szerintük nyilvánvalóan akkor igazságos a dolog, ha cserébe a mentorok és a műsorvezetők is megmutatnak valamit magukból azon kívül, ami a hivatalos szakmai önéletrajzukban szerepel.

Ezért hát néhány kevésbé közismert vagy éppen meglepő titok elárulására kérték fel a tévés személyiségeket és művészeket.

Korábban már közöltük Nagy Feró és Keresztes Ildikó vallomását, most pedig a harmadik mentor, Malek Miklós van soron, aki szintén mesélt néhány érdekes dolgot saját magáról.

Alvás, dinnye és a hülye emberek

Az Amerikában is sikeres zenei producer egyebek között arról az irigylésre méltó tulajdonságáról is beszélt, hogy minden gond nélkül tud akár 48 órát is egyfolytában dolgozni.

Persze emellett szeret aludni is, ha ideje engedi, képes 15 órát egyfolytában durmolással tölteni!

Ám alvás helyett sokkal érdekesebb dolgokkal is ki tud kapcsolódni: nagyon kedveli például a japán rajzfilmeket - bár maga sem érti igazán, miért -, ennek köszönhetően már egészen jól megérti a nyelvet.

A magyar tehetségkutatók felfedezettjei

Nézegess képeket!

Elolvasom

De egy jó sci-fit sem hagyna ki semmi pénzért - főleg, ha némi görögdinnyét is falatozhat filmezés közben, imádja ugyanis a lédús gyümölcsöt, és bármennyit meg tudna enni belőle.

Amit viszont ki nem állhat, az a finomfőzelék és a tojásleves, ezeket képtelenek voltak vele megszerettetni az iskolai menzán.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Végezetül, mivel a szakmájából kifolyólag emberekkel foglalkozik, róluk is határozott véleménye van, amit nem rejt véka alá: őszintén elismerte, szinte allergiás a hülye emberekre, és a középszerűséget sem bírja elviselni.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük