Mindent bevallott! Ezért titkolta új párkapcsolatát a TV2 műsorvezetője

A reptéren derült ki, hogy Majka legújabb barátnője nem más, mint Dundika - aki még férjnél van!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Habár nagyon igyekeztek titokban tartani románcukat, a végzetüket nem kerülhették el: Majkát és új barátnőjét, Dundikát néhány napja kapták lencsevégre a Ferihegyi repülőtéren, mielőtt Spanyolországba utaztak együtt.

A Bors lesifotósainak állítólag olyannyira sikerült meglepniük hazánk legújabb sztárpárját, hogy Majka mérgében nem tudta türtőztetni magát, és keresetlen szavak kíséretében küldte el őket melegebb éghajlatra.

A forgatáson kezdődött minden

Az eredetileg Majoros Péter néven született műsorvezető-rapper az eddigi beszámolók alapján állítólag az Ezek megőrültek forgatásán melegedett össze a playmate-tel, akire már rögtön az elején felfigyelt.

Annak ellenére, hogy bimbózó kapcsolatukat egyáltalán nem szerették volna nagydobra verni, a Barcelonában vakációzó Majka telefonon mégis adott egy rövid interjút a TV2-nek.

- Szeretjük egymást, és tökre jól elvagyunk egymással, és tökre örülünk egymásnak. Félreértés ne essék, nem azért jöttünk külföldre, hogy ne Magyarországon legyünk, és hogy a kíváncsi tekintetek elől elbújjunk - árulta el Majka.

Még nem vált el a férjétől

Az ózdi születési tévésztár azt sem rejtette véka alá, hogy mi is volt az oka a titkolózásnak: az eredetileg Szentiványi Hajnalka néven született Dundika ugyanis még férjnél van, válásukat pedig még nem véglegesítette a bíróság!

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Való Világ egykori sztárja hozzátette, hogy ha rendeződnek barátnője magánéleti dolgai, akkor majd lehet róla szó, hogy beszélnek románcukról, addig viszont véleménye szerint ez nem lenne korrekt senkivel szemben.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Majka az elmúlt tíz évben olyan hölgyekkel került közelebbi-távolabbi viszonyba, mint Fresh Andi, Kiss Ramóna, Debreczeni Zita és Molnár Anikó, ám egyik kapcsolat sem bizonyult túlságosan tartósnak - most vajon minden más lesz?

Fotók: TV2

Ezt is szeretjük