Így néz ki most Thomas Magnum 63 évesen

Az amerikai sorozat sikere miatt a bajszos Tom Selleck neve örökre összefonódott a nőcsábász magánnyomozóéval.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Tudom, mire gondolnak, és igazuk van." A Magnum-rajongóknak bizonyára ismerős ez a mondat, hiszen a sorozat folyamán gyakran hallottuk a sármőr magánnyomozó kvázi a nézőkhöz intézett szavait, ahogy az eseményeket kommentálta.

Nyomozóból gazdálkodó

Tom Selleck neve olyannyira egyet jelent Thomas Magnummal a világ minden táján, hogy húsz évvel a sorozat befejeztét követően az emberek a színészt még mindig inkább a szerepnevével azonosítják .

Tény, hogy a kezdeti nehézségek után hatalmas sikert aratott a laza, kigombolt hawaii-inges, állandó pénzzavarban lévő magánnyomozó, aki nyolc évadon keresztül lakott a titokzatos Mr. Masters birtokán.

Magnum örökös szócsatái Higginsszel, a birtok szigorú őrzőjével, kínos találkozásai Zeusz és Apollóval, a két házőrzővel, valamint örök barátai, Rick és TC már magukban is biztosították az egyes epizódok jó hangulatát. És akkor még nem is beszéltünk a rendszeresen felbukkanó szépségekről, akik mind-mind Magnum hatékony nyomozói erejében – no, és férfias kiállásában – bíztak.

Selleck élete legnagyobb döntését hozta azzal, hogy amikor szinte egyszerre felajánlották neki Magnum és Indiana Jones szerepét, akkor a kalandor helyett a hekust választotta. Bánatára a sorozat pilótaepizódját félévvel később forgatták le, mint tervezték, így végső soron mégiscsak belefért volna idejébe az Elveszett frigyláda fosztogatóinak főszerepe – ami akkor már Harrison Fordnál landolt.

1988-ban lett vége a Hawaiin játszódó szériának, és tény, hogy ezután a színésznek nem sikerült olyan magaslatokba emelkednie egy szereppel sem, mint magánzsaruként. Egyebek közt láthattuk cowboyként a Winchester mesterében és homoszexuális riporterként - bajusz nélkül! - a Boldogító nemben is. A Jóbarátokban pedig Monica kedvesét alakította, ám mindezekkel nyomába sem ért Magnumnak.

A 80-as évek legkedveltebb sztárjai régen és most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az időközben 63 éves úriemberré vált Selleck azonban nem kesereg. Második feleségével, Jilly Mackkel és húszéves leányukkal egy kaliforniai farmon él és gazdálkodik. Még mindig remek formáját annak köszönheti, hogy mindenféle javítási munkát saját kezűleg végez a birtokán.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Szeretek a szabadban lenni és dolgozgatni, az útjavítástól a bokrok megmetszéséig. Gyűlölöm az edzőtermeket, ezért inkább a levegőn izzasztom magam, ami szerintem sokkal jobb, mintha valamiféle szobabiciklin bámulnám a padlót. Ráadásul sokkal olcsóbb így bármelyik általam ismert szakembernél.

Ezt is szeretjük