18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egymáson hemperegnek a dúskeblű meztelen bombázók

Összeérő csupasz popsik és mellek, a brit kebelcsodák anyaszült meztelenül bikavadítóan bujálkodnak egymással.

Nagy volt a csend Lucy Pinder körül az elmúlt hónapokban, de azért nem feledkeztünk meg az angol bombázóról, akinek legújabb pucér fotóit a Nuts magazinban csodálhatják meg a pasik valamikor a közeljövőben.

Balra: Pinder és Hayes - jobbra: Pinder egyik régebbi fotója

A magazin szerkesztői azonban úgy döntöttek, hogy nem elégednek meg pusztán a kebelcsoda magányos idomaival.

Ezért azonnal riasztották Chanelle Hayes-t, aki szintén örömest szabadult meg ruháitól, hogy anyaszült meztelenül indítsa be a pasik fantáziáját.

A vérforraló képeken pedig mintha a pasik álmát váltották volna valóra, bikavadítóan hemperegnek egymáson a barna bombázók.

Összeérő cickóik és csupasz fenekük pedig tutira felforrósítják ezt a koraőszi hűvös időjárást.

Hayes gyerekkorát tragédia árnyékolja be

Lucy Pinder Anglia egyik legnépszerűbb glamour modellje, népszerűségben és mellbőségben is méltó vetélytársa Keeley Hazell-nek.

Akit Pinderhez hasonlóan szintén hatalmas mellekkel áldott meg a sors, amelyek 100%-ig természetesek.

A 24 éves Pinderről sokan nem tudják, hogy retteg a bohócoktól, az azonban már közismertebb, hogy melleit Anglia legszebb természetes cickóinak szavazták meg, a Nuts-ban pedig egy rovatot is vezet Az igazság a nőkről címmel.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom
A 20 Chanelle Hayes eredetileg a 2007-es Big Brotherben tűnt fel, de megpróbálkozott már az énekléssel is. 4 éves korában gyilkolták meg az anyját, aki prostituált volt, ezután adoptálta Christine és Harry Hayes.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nagyratörő tervei között szerepel többek között 2009 legtöbb példányban eladott naptárjának megjelentése, amivel szeretné legyőzni dúskeblű kolleganőit, mint például Keeley Hazellt, Gemma Atkinsont és Lucy Pindert. Talán a sors fintora, hogy éppen vetélytársával pózolt együtt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük