Alsóneműt villantott Eva Longoria Parker

Egy óvatlan pillanatban túl magasra csúszott a gyönyörű Eva Longoria Parker ruhája, és az is jól látszódott, amit eltakart.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg kevés sztár van mostanság, akinek súlygyarapodásával és lehetséges terhességével ennyien foglalkoznak, állandóan azt lesve, vajon tényleg babától dudorodik ki az a pocak.

 

Eva Longoria Parker azonban rendesen megmozgatja a rajongók, meg úgy általában a sztárkedvelő világ fantáziáját. Hol szemtanúkat citálnak elő, akik állítják, egy csepp alkoholt nem ivott valami ünnepélyes alkalommal - amit ugye terhesen nem igazán szoktak az emberek. 

Hol meg csak bólogatnak a mindent tudók, amikor a színésznő bő ruházatban jelenik meg valahol.

Baba vagy nem baba?

Bár a latin szépség próbálta tagadni, hogy a várandósságtól domborodik a pocakja, és nemegyszer kifakadt a sajtónak, mereven elutasítva a feltételezést, azért a kedélyek nem nyugszanak.

Legfeljebb még jobban borzolódnak, ha - cáfolandó a korábbiakat – a 33 éves színésznő testhezálló ruhában mutatkozik.

Mert ilyenkor igazán izgalmas a kérdés, hogy most akkor hogy is áll ezzel a terhességgel? Miért is látszik néha, hogy egyre jobban gömbölyödik, máskor meg semmi nyoma a hízásnak?

Nos, a rejtélyt megoldani nem áll módunkban, ám egyik megoldásként említhető a rafinált ruhaválasztás és a szoros alsónemű.

Egy köpönyegszerű öltözék alatt az ember lánya elhagyhatja magát, hát még ha a kissé előnytelen szabás kihangsúlyozza a hasrészt. Ha viszont alakformáló alsóneműbe bújtatja a nő kissé terebélyesedő idomait, akkor meglepő és hirtelen karcsúsodás mutatkozik comb- és pocaktájékon.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Csak akkor válhat kínossá az egész, ha az a bizonyos cseppet sem szexis, biciklisnadrághoz hasonlító hasszorító egyszer csak kibukkan a csinos ruha alól – mint ahogy ez Longoriánál is történt. Vagy ez is egy furmányos terv része, melyben a sztár így akarja elhitetni velünk, hogy tényleg szaporodnak a kilói és nem babától hízik?

Hát, azért kilenc hónapon belül valószínűleg minden kiderül. Addig viszont lehet tovább találgatni.

Ezt is szeretjük