Most már nincs visszaút? Múlt héten beadta a válópert az ismert színésznő

Liz Hurley kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva válik Arun Nayertől.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Négy hónappal azt követően, hogy rajtakapták egy másik férfi társaságában, Liz Hurley hivatalosan is igyekszik véget vetni házasságának.

A Daily Mail értesülései szerint a brit színésznő a napokban nyújtotta be a válókeresetet Arun Nayer ellen, akivel még 2007-ben kötötte össze életét.

Négy évig sem bírták együtt

Bár férjétől már egy ideje különköltözött, Liz Hurley nem akarta elsietni a válást, ám végül mégiscsak úgy döntött, jobb a békesség.

Ráadásul Twitter-bejegyzéseiből egyértelműen kiderül, azt sem viselte túl jól, hogy egyre vadabb pletykák kezdtek keringeni róla.

- Most már unom az idióta feltételezéseket: egyelőre még nem váltunk el, nem harcolunk a pénzért, továbbá nem áll szándékomban Ausztráliába költözni. Elég legyen! - mérgelődött nem is olyan rég a 45 éves bombázó a mikroblogon.

Mindenesetre miután tavaly decemberben egy londoni hotel előtt rajtakapták az ausztrál krikettjátékossal, Shane Wayne-nel csókolózás közben, kénytelen volt elismerni, hogy a házassága tönkrement.

Újra forgat

A válási papírokat állítólag a szokásos kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva nyújtotta be, de ennél többet egyelőre nem tudni.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az azért nyilvánvaló, hogy milliárdos férjét sem viseli meg túlságosan az egész - a 46 éves férfi nemrégiben egy Kim Johnson nevű huszonéves modellel múlatta az időt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Liz Hurley egyébként mostanság újra bedobja bájait a kamera túloldalán: 2004 óta idén állt újra a felvevőgép elé a Wonder Woman című kalandfilmben - a tévé képernyőjére szánt alkotásban ő kelti életre Veronica Cale karakterét.

Ezt is szeretjük