18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Meztelenül fotózták a 45 évesen is dögös Lisa Rinnát

A sorozatsztár 11 évvel első pucér képei után ismét megmutatja magát a Playboy olvasóinak.

Lisa Rinna színésznő a magyar embernek leginkább a kilencvenes évek sikersorozatából, a Melrose Place-ből lehet ismerős. De aki nem látta a szériát, ahhoz is eljutott a sztár überdimenzionális ajkainak híre.

 

Nos, Rinna most gondoskodott arról, hogy ezúttal ne a szájára figyeljen a világ. Nemrég ugyanis rávette Hugh Hefnert, a Playboy gurut, hogy 45 évesen, két gyermek anyukájaként meztelenül fotózzák a magazin számára. 

A pikáns sorozat a nyuszis magazin májusi számában lesz látható, és a képek tanúsága szerint a híresség igencsak feltárulkozó kedvében volt, amikor a fotós lencsevégre kapta.

Irigylésre méltóan dögös

Persze minden oka meg lehet az elégedettségre, hiszen láthatólag még mindig remek formában van. Testén egyáltalán nincs nyoma sem az időnek, sem a terhességeknek, ami tudvalevőleg azért részint az ügyes plasztikai sebészeknek is köszönhető.

- 45 éves vagyok, és szerintem jól nézek ki. Szóval azt gondoltam, miért ne? Miért ne hirdessem a női test szépségét? – válaszolta arra a kérdésre, miért is vetkőzött le az újságnak.

Azt is hozzátette, hogy a Dancing with the Stars táncos műsor tónusosabbá tette testét, és úgy gondolta, a show után is meg szeretné őrizni a kemény edzésektől formásabbá vált alakját.

És hogy a férje, Harry Hamlin színész miként viszonyult felesége meztelenkedéséhez? Nos, az L.A. Law és a Veronica Mars sztárja elárulta, igazán lenyűgözőnek találja a felvételeket.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Egyszerűen gyönyörűek lettek. De hát nem véletlen, nézzék csak meg Lisát élőben – lelkendezett.

Egyébként ez volt a második alkalom, hogy a színésznő a Playboynak pózolt. Először 11 éve, hat hónapos terhesen kereste fel Hefnert – akkor azt akarta megmutatni, egy várandós nő is lehet kívánatos és szexi.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük