Nem tud hibázni! Liptai Claudia egyre dögösebb az évek múltával

A bevállalós műsorvezetőnő, Liptai Claudia sokféle színt, fazont és stílust kipróbált már öltözködésében.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia méltán hazánk egyik legismertebb színésznője és műsorvezetőnője, akivel immáron több mint tíz éve találkozhatunk a tévék képernyőjén.

A 37 éves sztáranyuka 2001-ben kezdte el vezetni a TV2-n a Claudia Show-t, egy évvel később ő lett a Big Brother házigazdája, 2004-ben pedig rábízták a Mokka című reggeli talkshow vezetését is.

Az elmúlt hónapokban a Megasztár 5-ben ragyogott, jelenleg pedig A Nagy Duettben láthatjuk Majka oldalán, ahol szokásához híven hétről hétre lenyűgözően elegáns és csinos ruhákban ragyog.

Bámulatosan lefogyott

Az egykor gömbölyded idomokkal rendelkező műsorvezetőnő kislánya, Panka megszületése óta visszanyerte karcsúságát, teljesen érthető tehát, hogy szívesen mutatja meg magát visszafogott és szemet gyönyörködtető ruhákban.

Tulajdonképpen nincs olyan kreáció, ami ne állna jól neki: legyen szó akár egy királykék vagy hófehér ruháról, akár egy bevállalósabb bőrszerkóról, akár egy tüneményes estélyiről.

Liptai Claudia legdögösebb ruhái

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bárhol jelenjen is meg Liptai Claudia, sosem okoz csalódást rajongóinak, hiszen választásai kiváló ízlésről tanúskodnak - ha Magyarországon is megválasztanák a legjobban öltözött hírességeket, ő minden bizonnyal esélyes lenne a fődíjra.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük