Önkívületben fetrengett a földön! Lindsay Lohan ezúttal New Yorkban csapta szét magát

Lindsay Lohant nem zavarja, hogy próbaideje még nem ért véget.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre világosabban látszik, hogy Lindsay Lohan az álomgyár egyik legfelelőtlenebb és legéretlenebb celebmacája, aki képtelen megemberelni magát, ehelyett lépten-nyomon felhívja magára a figyelmet különféle botrányaival és züllött életmódjával.

A 24 éves amerikai színésznőt néhány napja New Yorkban kapták lencsevégre meglehetősen kellemetlen pozícióban: egy bár előtt esett orra, térdelt és fetrengett cigivel a kezében mindenki szeme láttára - minden bizonnyal korántsem józanul, persze meglehet, hogy csak méretes holdjárója babrált ki vele.

Lesz mit megmagyaráznia

Hiszen egyértelmű bizonyítékok nincsenek azt illetően, hogy pontosan milyen anyagokkal sikerült ilyen durván szétcsapnia magát a The Motor City nevű szórakozóhelyen - felügyelőtisztjének mindenesetre bőven lesz majd mit megmagyaráznia.

Az egykori gyereksztár a Daily Mail beszámolója szerint kontrollálhatatlanul röhögött, miközben barátai - köztük Samantha Swetra - nem erőltették meg túlságosan magukat, és nem siettek azonnal a segítségére.

Lindsay Lohan próbaideje jelenleg is tart, amelynek értelmében nem szabadna szeszes italt fogyasztania, ez azonban nem tartotta például attól vissza a közelmúltban, hogy a közismerten alkoholt is tartalmazó kombuchateával töltsön rá.

Végleg New Yorkban szeretne letelepedni

A botrányos celeb mellesleg nemrég érkezett New Yorkba, ahol rögtön bejelentkezett a Times Square hotelbe ahelyett, hogy eredeti tervei szerint szülei Long Island-i otthonába ment volna megnyugodni egy kicsit.

Sztárok, akik megjárták az elvonót

Nézegess képeket!

Elolvasom

Megérkezése után félelmetes vehemenciával vetette bele magát a New York-i éjszakába, és több bárban is feltűnt, köztük a Gramercy Park Hotel Rose Bar és az East Village-i The Cabin Down Below nevű szórakozóhelyeken.

Lohan mellesleg azért hagyta maga mögött Los Angelest, hogy új életet kezdjen New Yorkban, ahol jelenleg egy lakást keres magának, amit kibérelne, mivel édesanyja szerint végleg ott szeretne letelepedni.

- Nagy erőkkel keres albérletet öccsével, Michaellel. Nagyon szeret itt lenni, és sok barátja él itt, akiknek már van lakása, szóval idővel biztosan talál majd magának egy helyet - nyilatkozta lánya költözése kapcsán Dina Lohan.

Ezt is szeretjük