Méretes füves cigivel bukott le Lily Allen

Leleplező fotóval

A britek üdvöskéje, az angol Britney megint belehúzott, ezúttal drogozás közben kapták lencsevégre!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenki kedvence, Lily Allen hónapok óta futószalagon szállítja a bulvársajtónak a pikáns és kínos sztorikat, amiért hálásak lehetnek a neki a lesifotósok és a lapok.

Ez a csaj aztán tényleg tud bulizni

A rózsaszín hajú énekesnő ugyanis elképesztő tempót diktál, mi meg alig győzzük kapkodni a fejünket, bőséges botrányaiból most már hamarosan össze lehetne állítani a Lily Allen-krónikát.

Csak néhányat idézzünk fel a legemlékezetesebb megmozdulásai közül. Májusban például az akkor még szőke hajú sztár melltartó nélkül enyelgett a strandon két idegen pasival, néhány nappal később egy cannes-i partin itta magát eszméletlenre férfiakat megszégyenítő módon, és csak apja lélekjelenlétén múlott, hogy egyáltalán hazajutott. Aztán egy újabb topless magamutogatás következett, nem sokkal később pedig egy díjátadón ütötte ki megint magát, minek következményeképp a biztonsági őröknek kellett kicipelniük a hullarészeg énekesnőt.

Lebukott: nem csak piál, de szív is

Eddig azt hihettük, hogy Lily Allennek csak a piával akadnak problémái, most azonban lehullt a lepel, a 23 éves sztárt ugyanis egy angol fesztiválon látták – kezében egy óriási, kézzel sodort füves cigivel! És ha ez még nem volna elég, a másik kezében mindeközben egy sima bagó is füstölt.

Lily Allen jobban teszi, ha vigyáz magára, állítása szerint ugyanis 14 évesen már meggyűlt a baja drogokkal, akkor ecstacy-t szedett, most pedig úgy néz ki, hogy fűvel nyugtatja megfáradt idegrendszerét.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom
De a két cigaretta egyszerre talán mégiscsak sok, főleg akkor, ha nem akar ő is egy tüdőtágulatot, ami mostanság állítólag a crackszívó Amy Winehouse életét keseríti meg.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Persze nehéz igazából haragudni az énekesnőre, hiszen a januári tragédiát biztosan nem heveri ki egyhamar, akkor ugyanis Allen elvetélt, pedig időben abbahagyta a züllést, és igyekezett jó útra térni.

Ezt is szeretjük