Lily Allen kétszer villantotta meg mellbimbóját

A fiatal angol lánynak peches napja volt, mindkét szexi melle előbuggyant mindenki szeme láttára!

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az angolok üdvöskéje, Lily Allen most már tényleg kiérdemelte az idei nyár legelszántabb villantó királynője címet.

Máskor talán majd nem ezt a pólót veszi fel

Ugyanis néhány nappal ezelőtt megismételhetetlen magánprodukciójával bűvölte el a bulvársajtó olvasóit.

A képeket látva mi már erőteljes szándékoltságra gyanakszunk, habár az is meglehet, hogy a 23 éves énekesnőnek egyszerűen csak pechje volt.

Habár nem kevés sztár – legutóbb például Heidi Klum és Cindy Crawford – vetette be a mellbimbó-bűvölést, a kis Lily mindenkin túltett.

Ő ugyanis egyetlen nap leforgása alatt mindkét mellét és mellbimbóját megmutatta a nagyközönségnek!

Így járnak a sztárok, ha nem vesznek melltartót, fehér pólójából ugyanis előbb a bal, majd jobb cicije buggyant ki, mindkét esetben akkor, miközben autójából szállt éppen ki.

Hegyes mellbimbói azonnal mindenkinek szemet szúrtak

Az áldásos gravitációnak hála a lesifotósok könnyedén örökíthették meg a formás melleket, második alkalommal Allen is már csak nevetve vette tudomásul, hogy megint sikerült közszemlére tennie apró, de szexi lökhárítóit.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Persze amúgy sem valószínű, hogy az éppen megint fekete hajú sztár beleroppant volna a szórakoztató incidensek lelki utóhatásaiba, hiszen olvasóink is biztosan emlékeznek rá, hogy Lily nem nem tekinthető szívbajosnak, ha egy kis magamutogatásról van szó.

Nyáron a Cannes-i Filmfesztivál idején például topless napozott, ráadásul két idegen pasival is kikezdett közben, egy luxusjachton pedig megismételte kedvenc mutatványát, ezúttal egy biztonsági őr szeme láttára.

Ezt is szeretjük